Vida poètica d'un noi de divuit anys estàndard.

Un relat de: SiKNUS

Hola em dic Joan.
I tinc divuit anys.
I tinc un gos.
I tinc un gat.

I vull un cotxe.
I vull una moto.

Hola em dic Joan.
I tinc un papa.
I tinc una mama.
I tinc familia.

I vull un GameBoy.
I vull una Playstation dos.

Comentaris

  • ReFLeX[Ofensiu]
    Ladyblue | 13-01-2008

    Està bé aquest estil senzill i concís.
    Reflexa la societat actual, d'una persona jove que ho té tot, però que encara vol més. Un cop instaurat el consumisme, ens han posat fins a la sopa la frase "si no tens més, no seràs feliç" i així puja el jovent xD. (i no es que jo sigui pas gran, només es que em sento a hores llum de la resta de gent de la meva edat, i això que no arribo ni als 25).

  • Té gràcia...[Ofensiu]
    Underneath | 14-11-2006

    xo sembla més aviat de 10 anys...

  • Tiamat | 27-07-2005

    m'agraden molt els teus relats i poemes, l'únic que no m'he llegit és el de sexe brut, perquè hmm.. la veritat és que m'ha fet una mica de mandra.. però me l'apunto per llegir-me'l un dia que estigui menys mandrosa..! (el comentari que t'hi ha deixat la Thalassa, me n'ha fet venir ganes). Vaig a recomanar-te al fòrum, que vals la pena de ser llegit! Ara veig que el teu últim relat és de gener, però bé.. t'aniré fent cops d'ull de tant en tant, a veure si t'has decidit a penjar res més.



    Tiamat

  • vajams!!![Ofensiu]
    pseudo | 11-01-2005

    Sembla que t'han sorpres....

    Així que jo no era un estandard -_-' el meu pseudònim és el mot que em tenen els amics de la uni... el pseudocodi sol ser un estandard que utilitzen els programadors...

    I ara resulta que als 18 anys, jo no era un estandard... no volia cotxe, ni moto, ni tenia gats ni gossos!!! Cada dia s'aprenen coses noves!!! salut!

  • Jajaja![Ofensiu]
    Thalassa | 08-01-2005

    és boníssim! Bona crítica!
    (Et segueixo llegint!)

    Thalassa