Vida intel·ligent?

Un relat de: sico fons

Prestigiosos científics de tot el món s'han reunit aquests dies per intentar resoldre un dels enigmes més complicats i desconcertants de la natura. La comunitat científica intenta respondre la següent pregunta: existeix vida intel·ligent a Canal 9?
Un important biòleg de la Universitat de Washington DF, Joseph K. Bitchson, sosté que si bé les anàlisis realitzades no li permeten arribar a cap conclusió definitiva, ell és de l'opinió que tot i haver-se trobat alguns espècimens a les instal·lacions de Burjassot amb el do de la parla, això no ha de significar necessàriament cap procés intel·lectual, ja que en altres latituds s'han trobat espècies de pardals o de micos amb les mateixes facultats.
L'eminent psiquiatre i antropòleg Friedrich Von Schwein de la Universitat de Frankfurt afirma que l'abjecció, la manipulació, la ignorància, la mentida, la tergiversació o les simples ganes de fer la punyeta, tampoc són mostres concloents de possible vida intel·ligent, ja que en el regne animal s'han trobat casos com ara els taurons, els voltors, les aranyes, els escorpins o els llops que es comportaven de manera semblant amb quasi igual d'eficàcia.
Altrament, l'insigne neuròleg i premi Nobel de medicina italià, Primo Paolo Tortellini, creu que de cap manera es poden considerar com activitats cognitives els costums d'alguns habitants de Canal 9 de depredar-se, devorar-se, xuplar la sang o amollar insults a tort i a dret entre ells mateixos.
Recentment, un dels científics ens va informar en una roda de premsa que en un programa d'aquest canal de televisió fou divisat (de fet va ser aquest insòlit descobriment el que motivà tota la investigació posterior) un individu llegint un llibre. Però malauradament, tot seguit es demostrà que l'individu en qüestió, ni sabia llegir, ni coneixia la utilitat d'aquell estrany objecte. Poc després fou vist de nou abocant sal, alls i julivert al llibre -que per cert, era d'un novel·lista català- per tal de devorar-lo.
Així doncs, tot i esperant nous descobriments que aclarisquen una mica, aquesta complexa anomalia valenciana, el grup de prestigiosos investigadors conclou que, dissortadament, no hi han trobat ni el menor rastre de vida intel·ligent al Canal 9.
El món haurà de seguir esperant futures troballes.

Comentaris

  • Bolet | 23-07-2007 | Valoració: 10

    molt bo, a Canal9 no només li calen crítiques sinó molt més... llàstima que la Generalitat no vulgui ni tocar-la perquè ja li va bé que li faci servei a Camps.

  • teleporqueria pels espectadorsbrossa[Ofensiu]
    FRAN's | 08-11-2004

    - doncs es veu que l'amic del cunyat d'un que treballa amb un torero li va tocar al cul a una que va perdre a les preeliminars de gran hermano -

    es veu que el tipíc, i potser innocent, safreig de barri s'ha convertit en una màquina de diners on guanya qui més plats tira i més en rep. no si no m'extranya que algú digués que la televisió plantejava un abans i un després en la difusió cultural; llastima que potser es referia que haviem d'anar a millor (potser).

    molt bon escrit, molt ben pensat plantejar-se el dubte de si realmetn hi havia gent inteligent. per cert, com és el canal 9? és que l'únic que en sé és el que vaig en algun zaping sobre tómbola, i m'abstinc de pensar que és un exemple digne del canal

    FRAN's

  • Tot per l'audiència.[Ofensiu]
    Far de Cavalleria | 31-08-2004

    Això és el que vol el telespectador?
    Molt ben escrit.

  • Te les escombraries[Ofensiu]

    No et pensis que siguin tan tontos els que surten a Canal 9 o a altres canals semblants.
    Aquesta gent cobra una pasta per fer el pallasso i el fatxenda.
    Qui els paga? Perquè? Com és possible?
    Què hi farem?