Vida d'una... assasina? Part 2

Un relat de: Roserdeljardi

Com quan vols no ser la passió viscuda, com quan vols no ser la persona que estima, així em sentia jo: Ofegant-lo, traent-li fins l'últim alé d'aire, plorant la seua mort dins l'ánima i oferint-li un somriure dolç i paraules tranquilitzadores. Semblava que no patia. Era feliç. Havia mort en la serenitat d'eixa maduresa sistemática que agafen totes les persones que van a morir i accepten aquest fet. En canvi jo no sabia que fer. Havia matat un home. Aixó diria la premsa. Sols jo sabre que no l'he assesinat. Havia practicat l'eutanasia a l'única persona que havia estimat, que moría per eixe mateix fet, pel meu amor trencat, per eixa situació d'angoixa constant que ell no volía patir. M'ho repetia totes les hores, en tot moment: Sense el meu amor éll no era res. I ara l'havia mort. Ara l'estime de nou. Ara, realment, després de la seua falta, l'estime.


L'estime per l'amor malalt que em professava, per estimar-me fins a la mort, per no voler trencar una promesa havent-la trencada jo. Massa bon home. Massa promte ha mort.

Comentaris

  • vida ... 15 meravellosos anys[Ofensiu]
    maite masachs vendrell | 02-08-2007 | Valoració: 10

    Hola bonica, ets molt jove de vida, com deia la vella cançó : .. ( quince años no son nada, mas azul es la mirada), ... rera aquesta juventut endevino un cor tendre i savi, un saber observar el mon, saben allò que vols, o no vols, dubtes .... sempre tenim dubtes, però el millor col·legi és la propia vida. Fa molts anys el meu marit va morir de cancer, i m'has fet recordar moltes coses. m'has agradat , i no ho dic per quedar be, una dolça abraçada. Maite

  • Una história en blanc i negre[Ofensiu]
    arnaucuni | 28-07-2007 | Valoració: 7

    A vegades els relats sugereixen sensacions i persepcions al lector, llegint aquest text el món se m'ha tornat en blanc i negre. Ptser per la trsitor que es respira, potser per la contraposició de sentiments, potser per la dicotomia amor-mort... Sigui pel que sigui m'ha agradat, precisament els bons escriptors són els que no escriuen paraules sinó sensacions.
    Dresprés no et sorprenguis dels textos del meu amic admirador de Poe, per que si fa no fa...
    A revueure!