Viatges en el temps

Un relat de: olgalvi
Viatges en el temps

És de tots conegut que determinats científics avalen la teoria dels viatges en el temps.
I jo em pregunto: Seria capaç de fer-ho? M’empassaria una píndola i podria tornar a aquell moment desastrós per intentar evitar un instant dolorós, quelcom que no hauria d’haver passat o en canvi tornar a un moment meravellós per tornar a gaudir un altre cop d’aquell instant. Difícil dilema
Penso que l’elecció del moment defineix el nostre caràcter, per exemple: si tornéssim a intentar resoldre un problema, un fet que angoixa el nostre cor, que ens provoca sentiments de culpabilitat o de rancúnia inclús, crec que seria una gran equivocació. Els errors són un aprenentatge, les nostres errades ens fan ser el que som i encara que a vegades la lliçó sembla que mai ens queda del tot apresa és una condició humana intrínseca i ningú, mai ningú pot dir que no ha comès a la seva vida cap fallada.
I si tornéssim per evitar la mort d’algú? A tots ens falta algú estimat que per edat no li tocava i és llavors quan la pena i la desgràcia no ens deixen viure. Per a mi seria el cas més clar de tornar a uns instants passats... per Amor! Però crec que la factura a pagar seria molt alta, o pot ser no. El destí està escrit, o ho escrivim nosaltres dia a dia?
I per acabar i si tornéssim a un moment de felicitat plena? Crec sincerament que patiríem una decepció, l’ésser humà té tendència a idealitzar els records i potser la vivència no s’ajusta totalment a la nostra memòria.
He volgut avui expressar les meves reflexions per escrit sobre un tema del qual s’han publicat novel·les i s’han fet pel·lícules, vol dir que la humanitat i pensa de tant en tant.
Jo crec que viure en el passat no és bo, ja està fet i punt. S’ha de viure en el present i somiar en el futur. Què en penseu?

Comentaris

  • Viatjar[Ofensiu]
    Boris | 23-05-2017

    Penso que viatjar en el temps pot ser lucratiu si es fa per entreteniment, però no crec que es pugui (o s'hagi de) canviar el curs dels esdeveniments. Les coses passen o fem que passin i n'hem de treure el millor de cada una!

    Gràcies pel teu comentari!

  • Molt bo[Ofensiu]
    montserrat vilaró berenguer | 03-05-2017 | Valoració: 10

    Jo també sóc del teu parer. Ho expliques molt i molt bé, jo de vegades m' oblido una mica.....

l´Autor

Foto de perfil de olgalvi

olgalvi

16 Relats

59 Comentaris

13219 Lectures

Valoració de l'autor: 9.82

Biografia:
Vull donar les gràcies a tothom; mai m'havia exposat d'aquesta manera davant de ningú, Mai creus, almenys a mi em passa que el que escrius estigui a l'altura i sigui del gust d'altres persones. Pels lectors que m'hi han deixa't un comentari només dir que estic molt agraïda i il·lusionada.

La lectura és un plaer
Et neteja l'ànima
escriure és senzillament despullar-te.
Olgalvi.