Viatge per l'amor

Un relat de: Bonhomia

La vida va donant voltes, entre xàfecs i suors. Tendrament, jo t'agafo de la mà i et convido a passejar, entre notes d'un pentagrama de carrer, entre boires que ens alimenten d'un dolç plaer.
I així nedem per l'oceà, travessant glaç, i cada tormenta feta una aventura. Perquè ets tu el que jo vull, perquè de l'herba del paradís vas néixer.
Arribem a terra ferma, una gran illa deserta, i observem criatures desconegudes. Són animals que ens picaran, i amb el seu verí pujarem fins a dalt, on la plenitud és més ampla i més gran.
La melodia, ara, es debat entre mil colors i mil somnis, com un festival preparat per a disfrutar dels encants, coses del cel.
Tornem a baixar, retornem al vaixell, retornem a l'antic carrer. Ara ens trobem envoltats de gent, que només són formes errants, qui podria endevinar les aventures de tothom, que resten tan en secret!
Anem a l'hotel de la fertilitat, suem i ens llepem, gaudim dels nostres estimats pecats terrenals.
I així, sempre endavant, amb aquest concepte de viatge, investigarem el nostre pou profund que mai s'acaba.

Comentaris

  • Com un somni....[Ofensiu]
    Naiade | 24-07-2007 | Valoració: 10

    Quin relat tan optimista. És fantàstic el que sentim quan estem enamorats. Els sentits a flor de pell, olors, colors, sons, tot es nota més intens.
    M'agrada com descrius l'amor, com un viatge que endolceix la nostra vida, que ens fa enlairar, volant entre núvols de cotó, gaudir de mil aventures de les que per molts impediments que hi hagin, ens en sortim triomfants. És un estat del que no hauríem de sortir mai.
    Una forta abraçada

    Naiade

  • Un univers a recórrer[Ofensiu]
    Unaquimera | 22-06-2007 | Valoració: 10

    Un viatge curiós... Certament, l'amor és una aventura! Quan pensem que hem arribat a terra ferma, en realitat estem trepitjant sorres movedisses; quan pensem ser en una illa deserta, en realitat estem rodejats d'un munt de criatures que desconeixem; quan pensem que somniem podem estar desperts i a l'inrevés...

    Fa poc, per respondre a un repte, em vaig haver d'enfrontar a l'amor impossible, al deliri del cor desbocat... Ara tu has descrit molt resumidament el viatge pels sentits enamorats: colors, formes, melodies, sensacions, pecats, plaers... és tot un univers a recórrer!

    Et desitjo una bona travessia i t'envio una abraçada per a què t'acompanyi,
    Unaquimera

l´Autor

Foto de perfil de Bonhomia

Bonhomia

646 Relats

1852 Comentaris

515496 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
L'armonia commou la selva verge de paratges interexternalitzats mentre els estels ens somriuen dolçament i les nits i els dies es confonen en boira d'un nou color que brillarà per la mare universal que va fer-nos i cerquem cuidar... si és que aquestes paraules contenen cert ressò d'esperança en un món tan difícil i complicat.