verí

Un relat de: gmaxX

No sé com passa realment el que estic visquent..

no sé per qué tinc la necesitat de veure'm una copa de verí , de submergir-me en el passat.

No ho sé pas , que , quina bona causa hi trobo en aquest acte. Llegeixo i llegeixo potser porto 3 tones de lectures realitzades.. un cop ,rere un altre intentant entendre el que era abans que ara no és.

Saber.. que es el que la teva parella sentía per " aquella persona" que l'ha va substiutir per tu, no es sà.. no ho pot ser.
S'em omplen els ulls de ràbia.. de llàgrimes.. realment som tant estúpids?.. realment som masoquistes , per voler entrar en el món on el que res es ara i ara es res.. en aquest moment.

La suó es freda , el cap no deixa de pensar..
Digue'm es just això?

MAI MAI e cregut en l'amistat entre home i dona , perque sempre un dels dos busca més.

Els homes són uns ximples que amb paraules boniques , que amb fets no sentits , que com sabem les noies fer-ho , enamorem falsament.

Les dones només volen , parlar , com ho faríen en una dona.. però al veure que el efecte que fa en l'altre persona es torna en avaricia , et sents poderosa , et sents superior , per saber controlar , jugar. Fins que ens acabem creient el que diem o ens en cansem de jugar tant.

Els homes, incréduls, ximples , fàcils , no es gens dificil engatusar a un home , ho sabem totes ho sabem i algun cop ho hem fet per propi egoisme. Prometen tot sense donar res, pretenent tindre-ho tot.


no entenen , els homes , que el seu comportament, en presencia teva , amb la que va abans que tu , es tant doloros com una farida oberta a l'aigua bullint. No, no ho entenen.

no..

Comentaris

  • un relat molt humanitari[Ofensiu]
    Rafaelmolero | 02-07-2013 | Valoració: 10

    Et confirme que escrius de meravella, i això és prou important, a pesar d-alguna falta d`ortografia, no té importància, l¨important és que el relat este és molt bo. M¨ha
    agradat molt. Segueix escribit és molt bo i llegir també. Saluts. Rafael Molero Cruz