VENJANÇA

Un relat de: Pep Homar i Giol

Ja n'estava fins al cap de munt. Diumenge rera diumenge sempre es repetia la mateixa història. Era igual que sortís a les quatre que a les sis que a les vuit. Una inacabable cua de cotxes al davant li impedia circular amb la fluidesa que a ell li agradaria.
Arrapat al volant, amb les dents serrades, no parava de rondinar, remugar i en alguna ocasió, si els nens dormien, blasfemar ferotgement.
- Si des de aquí fins a casa no hi ha cap semàfor, cap stop, cap rotonda, cap cruïlla, qui és el responsable d'aquesta cua ? Algú ha de ser el primer !!! - es preguntava angoixat una vegada i una altra mentre cremava l'embragatge amb continuades acceleracions i frenades.
Finalment a finals d'estiu, estant submergit en plena operació tornada, va trobar la solució definitiva a la seva ràbia. Va conduir durant cent seixanta quilòmetres a trenta per hora. Va trigar el mateix que cada diumenge per arribar a casa, però almenys aquell dia, ell va ser el primer de la cua.
- Venjança !!! - anava cridant mentre mirava la filera de llums que el seguien pel retrovisor - Venjança !!!

Comentaris

  • Original ...[Ofensiu]
    Romy Ros | 16-04-2009 | Valoració: 9

    és curios que d'un tema tant quotidià hagis sapigut treure tan de suc. Enhorabona!

  • hola pep![Ofensiu]
    EULALIA MOLINS ARAGALL | 02-07-2008 | Valoració: 8

    T'he trobat a relats, perquè el meu cosir Joan Gausachs t'anomena en la seva biografia i he tingut curiositat de saber alguna cosa de tu: Soc nascuda a Horta i conec en Lluis Homar "ara famos actor" perquè en la seva primera época en els lluisos d'Horta, mentre ell assejaba els pastorets, jo ballaba amb l'esbart dirigit pel Sr. Castells i després pel Jordi Dordal. Suposo que hi tens alguna relació amb els Homar d'Horta. Germa? Cosir? El teu relat es pura venjança, però d'una vegada el teu protagonista ha pogut saber que hi ha al davant d'una caravana, perquè normalment no se sap. Bé a partir d'ara pensaré que un "venjador" ens esta fent la punyeta, ja, ja. Salutacions company de relats!

  • aaa | 28-09-2007 | Valoració: 10

    Impecable.

  • Quina idea![Ofensiu]
    Unaquimera | 22-01-2007 | Valoració: 10

    Un microrelat divertit i fàcil d'entendre, per quan tots ens hem trobat alguna vegada en situacions semblants... a la cua d'un embús aparentment inexplicable, vull dir, no ocasionant-la!
    Ara que hi penso... potser aquella cua que vaig haver de fer la va causar el teu protagonista... per què va ser a finals d'estiu, certament, en plena operació tornada!!!
    Et puc demandar per oferir idees perilloses amb les teves paraules?

    Ha estat una lectura ben distreta i m'has fet riure, la qual cosa ja és prou important alguns dies!

    Tornaré per aquí aviat, descobrir-te ha estat un plaer... et puc invitar a conèixer la meva "venjança" particular?

    T'envio una abraçada per celebrar la coincidència d'avui,
    Unaquimera

Valoració mitja: 9.4

l´Autor

Foto de perfil de Pep Homar i Giol

Pep Homar i Giol

27 Relats

59 Comentaris

37449 Lectures

Valoració de l'autor: 9.35

Biografia:
Vaig neixer a finals d'octubre del 1962, es a dir, ja tinc una edat.
Sempre m'ha agradat escriure i voldria fer-ho més i millor, però per una banda no tinc més temps i per l'altra no en sé més.
Continuo buscant el temps i el coneixement amb interès.
Els meus éxits han estat un parell de concursos quan era jovenet i darrerament he estat guanyador del I concurs de Microliteratura de Santa Juliana, que organitzen una gent fantàstica d'Olot , vaig ser finalista del premi de contes Emili Teixidor l'any 2003 i he guanyat el Premi Set Plomes de Mollet del Vallès en la modalitat de narrativa catalana com a autor local.
Els meus fracasos, potser millor dit intents d'èxit, han estat tants que em faria pesat si us els expliquès.
Desde l'any 2005 sóc membre de la SCCFF (Societat Catalana de Ciència Ficció i Fantasia)
Si mai voleu comentar-me alguna cosa ho podeu fer a: pephomar@hotmail.es
I també podeu llegir-me a:
http://pephomar.blogspot.com/

Gràcies per llegir-me.