Vares arribar de matinada

Un relat de: leonardo

Jo havia somiat dies abans en la teva imatge

Volies que ho visquéssim intensament, a poc a poc... Els dies transcorrien plàcidament, entre ecografies, passetjos i sobretot: molt d'amor, tot el que vàrem ser capaços de donar-te. A la nit acariciava el ventre de ta mare cantant-vos cançons: "Flors de baladre", "Bona nit blanca roseta"... I et parlàvem lentament sabent-te entre nosaltres.

Tal volta la nit més llarga i anguniosa que hem viscut mai la vàrem passar en una habitació que no era la nostra, en una ciutat estranya, però junts, resant sense paraules, abraçats estimant-nos amb esperança.

Però tu volies viure i mesos després vares arribar de matinada

Una nit destemperada, amb oratge, començaren els anunciats senyals, jo pendent del rellotge, ta mare amagant el que era del tot evident. Espera una mica més! No, no, ja estaves de camí.

Quasi com a autòmats vàrem acabar d'enllestir les bosses: una robeta diminuta i tot un conjunt d'aparells dels quals desconeixia ben bé la utilitat. I partírem...

Tots aquells mesos de paciència, d'amor i de tendresa ens varen dur allí, a una sala quadrada il·luminada d'un blanc intens amb totes aquelles emocions a punt d'esclatar.

Respiràrem de la mà i sense adonar-nos-en vares aparèixer volant damunt del ventre de ta mare, gemegant! Per un moment, aquella habitació hostil i plena d'aparells estranys va canviar el seu decorat. En tan sols uns segons, l'espai es va omplir d'una llum càlida i el temps es va aturar.

Cinc hores i deu minuts. En aquell moment precís sincronitzàrem els nostres cors per a sempre, ja no puc entendre el batec solitari del meu cor si no és acompanyat pel ritme suau i harmoniós dels vostres....

Jo havia somiat dies abans en la teva imatge, però no podia imaginar la intensitat del moment quan vares entrar en contacte amb el pit de ta mare. Aquell instant d'una bellesa plena m'acompanya i no hi ha dia que no doni gràcies a Déu per poder seguir estimant-vos i vetllar els vostres somnis.

Jo havia somiat dies abans en la teva imatge i vares arribar de matinada...

Comentaris

  • Bo, tendre, emotiu.[Ofensiu]
    rnbonet | 30-04-2010

    Com no podia esperar-se més d'un 'escrit amb el cor' a una illa màgica.

    Salut i rebolica!

  • Bellesa a l'alba[Ofensiu]
    Unaquimera | 14-04-2010 | Valoració: 10

    Bellíssim relat! Tendre i sensible, intimista, emotiu i bell, la seva lectura emociona, conmou.
    Amb poques paraules, descrius encertadament tot el temps d'espera, aquells mesos en què l'embaràs és el protagonista en la vida de la parella: "aquells mesos de paciència, d'amor i de tendresa".
    Després de llegir les teves línies, m'atreviria a afirmar que sempre que neix un fill desitjat és una albada... no creus?

    Gràcies pel teu darrer comentari: encara que s'ha fet esperar, en ell has captat perfectament les meves intencions en el moment d'escriure.

    Ah! Com va el llibre? Espero que imparable!

    T'envio una abraçada de primavera,
    Unaquimera

  • Perdó. [Ofensiu]
    Nonna_Carme | 14-04-2010

    El meu ordinador té ganes de jugar.
    Et deia que els i les que tenim fills, hem recordat aquestes hores d'esperança i angoixa amb la intensitat que, el teu magnífic relat ens fa reviure.
    Una vegada , a la paret d'una estació del metro, vaig llegir una frase que deia: La primera vegada que el teu fill nounat t'agafa un dit ja et té atrapat per a tota la vida. Quina veritat més gran oi?
    Felicitats pel relat i per la paternitat recent.

  • Tots i totes els que tenim el plaer immens[Ofensiu]
    Nonna_Carme | 14-04-2010

    de

  • Tendresa[Ofensiu]
    Illadestany | 13-04-2010 | Valoració: 10

    M'agrada, epecialment això: "En aquell moment precís, sincronitzàrem els nostres cors per a sempre". Moltes felicitats, pel relat i per la paternitat.

  • Un record entranyable[Ofensiu]
    brins | 13-04-2010 | Valoració: 10

    explicat amb paraules íntimes i dolces.

    Has descrit amb mestria i gran sentiment les sensacions que vas sentir en ser pare. Gràcies per explicar-nos-les! Ens fas recordar moments molt feliços que nosaltres també hem viscut.

    Una càlida abraçada,

    Pilar

Valoració mitja: 10