Val la pena viure

Un relat de: L'últim de la classe

M'agrada l'hivern. El fred m'omple les galtes d'un color rosat i em pinta el nas d'un color semblant al d'aquell mediàtic ren Rudolf. Un gruixut jersei de llana em cobreix i em dona l'escalfor que tan confortable em fa sentir. Porto uns jeans desgastats per arrodonir.
El cel és gairebé negre... Són les set i mitja... He quedat! Estic mort de fred a l'espera. Mentre m'estic escalfen les mans a base d'alè, arriba ella. Deu tenir fred... En fa. Però no ho aparenta... Camina amb la seguretat i la serenor a la cara.
Quan és a escassos metres de mi, un somriure espectacular fa que m'oblidi absolutament del fred i em quedi absort en aquella figura. El meu cap es va buidant al mateix temps que el meu cor s'infla més i més. No sé si es perfecta, de fet més igual. Jo mai he buscat la perfecció; sempre l'he buscat a ella. L'estimo. N'estic perdudament enamorat. Ella ho és tot per a mi. Cada dècima de segon que passem junts la gravo amb lletres daurades dins el meu cap. No vull que se m'escapi res. Vull fer-la feliç al meu costat. Vull ser feliç al seu.
Ens abracem i de cop i volta em sento a la primavera. Busco desesperadament alguna paraula bonica per dir-li, però la felicitat d'aquell moment m'obliga a no pensar en res més que no sigui ella. Finalment el nostres braços afluixen una mica la força i els nostres cossos se separen lentament i lleugera. Ella em mira tímida i jo em fonc per dintre. Com ho deu fer?
Finalment comencem la nostra passejada agafats de la mà. Al meu cap hi repiquen campanetes de felicitat i d'alegria. Desitjo que ella senti el mateix. Vull que sigui tan feliç com jo. Sé que sóc la única persona en el món capaç de fer-la feliç com es mereix.

Tinc una vida preciosa per endavant si és al seu costat.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de L'últim de la classe

L'últim de la classe

11 Relats

10 Comentaris

10882 Lectures

Valoració de l'autor: 9.67

Biografia:
La vida ensenya moltes coses... suposu que sempre hi haurà gent a la que no li interessa aprendre...