Va sortir darrera seu escales a baix

Un relat de: Clàudia
Va sortir darrera seu escales a baix, però no va ser suficientment ràpid com per a que ella no veiera tota aquella catàstrofe i passara just el que s'imaginava que passaria.
Ell la va observar des de darrere fixant la vista en la seua silueta a contrallum.
Ella va quedar parada un segon a la vora del pati de la finca on es trobaven, casi a peu de carrer, olorant la putrefacció dels cossos estesos en descomposició per tot el carrer. El crit que va fer en aquell moment no es pot comparar a res.
Ell, com un acte reflex va córrer fins quedar-se davant davant seu, la va tirar enrere, cap a dintre de l'edifici, tapant-li amb el seu cos tan alt com era aquella imatge tan desagradable que perduraria per a sempre en la seua retina.
La va rodejar amb els braços. Ella va agafar la seua cintura amb força.
Quan ell va notar que el seu cos deixava de tremolar a causa dels plors, es va ajupir fins quedar-se a la seua altura, a l'altura dels seus ulls exactament. Seriós, li va fer un bes al recorregut que formaven les seues llàgrimes que començaven a eixugar-se al voltant de les galtes.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Clàudia

Clàudia

10 Relats

6 Comentaris

6045 Lectures

Valoració de l'autor: 9.67

Biografia:
Valenciana d'un poble de l'Horta Sud...l'única cosa "rellevant" que diria és que vaig nàixer al 1996, per si es nota descomunalment la meua inexperiència a l'hora d'escriure, tot i passar tantes hores cara a la ploma i la meua llibreta que olora inexplicablement bé.