va ser un error, o no

Un relat de: natasha

Mira'm i diga'm que va et vas equivocar, reconeix el teu error i tornem a començar. Desperta aquesta nit miro a les estrelles i els demano tenir-te a prop, recuperar aquella curta distància que esns separava quan erem amics. Necessito que estiguis al meu costat però sense que juguis amb mi, recorda-ho. tan sols vull una paraula que insinuiï un perdó, amb això en faig prou, però sé que el teu orgull no et permet el luxe d'una paraula ben dita, perquè potser ni tan sols et vas adonar a què eren degudes aquelles freses que transmetien ràbia, que a la vegada et mereixies. però dos dies sense les teves paraules son una eternitat. veure't allí assegut amb els amics i no poder-te mirar als ulls per por a que t'adonis de que el que sentu em dol... em dol tenir-te a prop i no puder comentar la jugada del dia, sóc així i em dol. Vine i diga'm que puc tornar a confiar amb tu, diga'm que aquell joc va ser inconcient i que en menor mesura vols que estigui al teu costat. Vina i tornem a ser els d'abans. Sé que de tu no sortirà, però ja t'ho dic jo, va ser un error.

Comentaris

  • no, no va ser un error...[Ofensiu]
    Capdelin | 31-01-2005 | Valoració: 9

    només va ser una mala jugada en el joc de l´amor... si no hi jugues, tampoc hi ha possibilitat de victòria, de tenir-lo, de gaudir-lo... no et culpis, vas fer el que havies de fer... no es pot vendre l´ànima per retenir a la força allò que potser... no convé... ara és molt recent, es veu tot emboirat i el dolor de la pèrdua encara és massa fort... el temps... que de vegades passa tan ràpid i altres sembla que s´atura... ho curarà tot... i de nou començarà una altra partida en el joc de la vida, de l´amor... el peó salvi a la REINA!!! jack-mat al passat traïdor!!!
    ànims, nineta, bitxo... tens personalitat, força, esperança... de nou el sol il-luminarà ple de somnis i possibilitats... el teu tauler d´escacs!!! ( a tu no et guanya ni déu je je je!!!!! )

  • merci![Ofensiu]
    M@ri | 27-01-2005 | Valoració: 10

    Hola!

    Magnífic...no tinc paraules... M'agradaria preguntar-te si no et molesta si a hores d'ara has pogut mirar-lo als ulls?

    M'ha fet sentir...ja que has expressat tot al que ara mateix em succeix... És com si estigués atrapada perque "ell" no reconeixerà el seu error...pensa que no n'ha comès cap...

    De veritat és genial...Ànims!

    T'animo a que llegeixis "encara ploro pel teu amor". Espero que t'agradi, ja em diràs que t'ha semblat!

    Petons!

    ...mari

  • Ai...[Ofensiu]
    cabopolonio | 23-11-2004 | Valoració: 9

    Serà difícil que t'arribi a dir algo , t'ho dic per experiència , tothom voldriem que les persones del voltant s'en adonessin que ens estàn fent mal i més si és una persona tan important per nosaltres...suposo que finalment tot s'arreglarà , o no.
    un petonàs i ànims

Valoració mitja: 9.33

l´Autor

Foto de perfil de natasha

natasha

65 Relats

274 Comentaris

82915 Lectures

Valoració de l'autor: 9.57

Biografia:
Vaig néixer una matinada d'agost del 1988 a la ciutat dels quatre rius (Girona).
Química professionalment parlant trobo en les lletres el meu millor refugi, on plasmar sensacions, desfogar-me durant un mal dia o volar pels núvols... escriure s'ha converit en una forma de deixar anar allò que penso però que no dic.
El meu camí seria més feixuc sense els amics i la família.
Gaudeixo amb una bona musica, un bon llibre, una conversa, el bàsquet o amb la simple tranquil·litat davant del mar.

si teniu alguna cosa a dir: judithgirona@hotmail.com

*tot comentari o crítica serà benvingut