Una tarde de super

Un relat de: joudl

Entrar en un supermegahipermercat significa al instant perdre l'oremus i la serietat de tota la setmana. Diria que inclús abans d'entrar ja has perdut tot quan agafes el teu euro (l'única moneda que et quedarà desprès de sortir) i el poses al carrito.
Quan entreu al supermega....(li direm super) no teniu la sensació de que heu treballat tota la setmana per aquestes pròximes dues hores?
Teniu fills? Si teniu realment esteu fotuts, però si no en teniu tampoc us amoïneu, el vostre jo petit sortirà ràpidament i disposat a menjar-se el món.
Quan hi som dintre conduint el maleït carro (que no passaria la ITV ni sobornant al inspector amb deu carros plens de conserves) és quan la part del cervell més inutil que tinguem (jo en tinc moltes d'aquestes parts) comença a treballar.
Qui de vosaltres on ha agafat patates amb sabor "paprika"?
- Que coi és paprika, estimat? -Us preguntarà la vostre dona.
-Tant se val, ho ha agafat la part tonta del cervell.
Així anem passant les dues hores de super, fins que ens toca pagar. Llavors és quan la part bona del cervell desperta i se n'adona que el que hem comprat no serveix per res.
Quan arribem a casa i ja em guardat tota la compra es quan ens toca baixar al super per comprar la carn i el peix.

Comentaris

  • noi... ¬¬[Ofensiu]
    AnNna | 04-09-2005

    perdona una cosa... sí, ho sé, t'has picat pel comentari que et vai posar ahir... ho feia de bona fe, perquè hi ha faltes i faltes... i no sé si et vas adonar que no te l'havia valorat pas... no és plan que vinguis tu al millor poema que tinc (personalment) i m'hi posis un 1, només per fer la rabieta...

    aquesta és una web on entre tots ens ajudem a millorar... no ho sé, saps? penso que si t'hagués dit que el relat era una merda potser sí que podries haver-ho fet (encara que tampoc...) però joder... era només que no tenia temps de llegir més, però volia fer-te adonar d'aquesta falta garrafal perquè no la cometessis més...
    tot de bon rollo..

    però bé... ho trobo de molt mal gust, la veritat....

    AnNna

  • no...[Ofensiu]
    AnNna | 03-09-2005

    he llegit el relat! però tarda va amb A! ;)

  • jeje...[Ofensiu]
    Gemma34 | 03-09-2005

    has probat de comprar al super per internet? Des de que ho faig gasto menys i tinc més temps per a RC... jejeje...

    Gemma34