Una tarda que es va convertir en un embolic-3

Un relat de: Eva Fabrés

El mag

La noia va baixar les escales, el científic, va tornar a creuar la porta, i quan va veure que faltava el pot vermell, es va girar bruscament cap a mi dient:
-L'has obert... Havia confiat amb tu però L'HAS OBERT!- Va apropar-se més, oh! tan de bo l'hagués escoltat! però ja era massa tard... va seguir parlant-Porto setmanes treballant en aquest experiment i ara que només em quedava l'últim ingredient per fer realitat el meu somni, vas tu i plaf! l'has espifiat!-.
Em sentia molt malament, sé el que és que algú el trenqui el teu somni, quan jo era petita volia ser astronauta, i vaig estar mesos fent una nau de lego per jugar, i quan només em faltava l'ultima pessa...PLAF! la Roser la va trencar amb un cotxe teledirigit.
-Ara has trencat el meu somni, i ho pagaràs com et pertoca pels efectes secundaris!- Va creuar la porta i aquesta vegada no va sortir.
Quin greu que em sap!, però ara no hi puc fer res!, em sentia una mica marejada, seria pels efectes secundaris...
Vaig pujar per les escales cap el segon pis, hi em vaig quedar de pedra, al veure un noi amb uniforme blau marí i un barret de copa (un mag) fent un espectacle a uns conills engabiats. La veritat es que eren uns conills molt bonics, tenien els ulls rosats semblaven tenir un pelatje molt suau. Cada gàbia portava un cartellet amb un nom diferent : Nina, Robbin, Pinta, Flunny.
-Entra i seu!- em va dir el mag- Arribes tard, el espectacle ha començat, però per aquesta vegada et passaré.
Em va asseure en un coixí blau decorat amb perles que feien nosa al seure.
-Voluntari pel pròxim truc?- Va dir dirigint-se als conills- Uau quanta gent! no sé a qui escollir...- (Quin mag més estúpid, no hi ha ningú!) vaig pensar-
-Tu noieta!- Em va agafar de la mà, m'alegrava d'haver-me aixecat d'aquell coixí. El cap em radava cada cop més.
Va treure's el barret de copa del cap i en va treure una vareta màgica.
-Mira-Va dir el mag- Amb aquesta vareta puc convertir éssers vius amb alguna cosa, t'ho ensenyaré amb els animals.-
-No els hi facis mal!- Feia molt mala espina aquell mag-.
-Com vols que els hi faci mal?- Va fer un somriure que em va fer molta ràbia, i a partir d'allí, va començar a exclamar:
-Robbin converteix-te en lleó!-
-Nina converteix-te en ratolí!-
-Flunny converteix-te en carn!-
-Pinta converteix-te en gat!-
Tot va passar tan ràpid que no em va donar temps de reaccionar, s'estaven barallant el gat i el ratolí, el lleó amb el gat, i tots tres per la carn. Van acabar tots estabornits i ningú havia vençut a ningú i el mag es va girar cap a mi amb el mateix somriure dient:
-Ha sigut divertit oi que si?- En aquell moment estava apunt d'esclatar de ràbia Peró em vaig contenir i vaig dir-li:
-Si es veritat que et pots convertir en el que vulguis, converteix-te en mosca, que són tan adorables...- En el fons estava pensant, són tan fastigoses...-
-I tan que puc!- El mag es va convertir en mosca, i la vareta li va caure. Tan de pressa con vaig poder, vaig agafar la vareta i el coixí blau, i vaig començar a donar-li cops a la mosca fins estabornir-la. Amb la vareta vaig convertir als animals en conills i com que les gàbies estaven trencades, es van anar corrents.
La mosca la tenia guardada a la butxaca i mirant les escales del tercer pis, caminava cap a un altre aventura.

Comentaris

  • Això s'està posant a cent !![Ofensiu]
    umpah | 24-08-2010 | Valoració: 9

    Eva, jo crec que el mag és perillós, sobretot si està mosca ... jo no mosquejaria mai un mag però la teva prota ho ha fet i a sobre el porta a la butxaca com si res .. que valenta .. jajaja

    Aquest relat és inquietant, cada cop sembla més una peli del Balagueró, oi ?? Quina por !!

    Jo no pujaria al tercer pis ... bbrrrr , però ella ho farà ... ai ai ai ... deixant enrera al primer pis un cientific excèntric i enfollit, enfurismat i amb ganes de venjança, i portant un mag mosquejat i emprenyadíssim a sobre desde el segon pis ...
    Això és com portar una bomba a sobre de la qual un boig en té el comandament .. brrr

    Un petonàs ninoo !! m'agrada molt i segur que l'avi n'estaria orgullós.

  • Amb la imaginació [Ofensiu]
    Nonna_Carme | 07-08-2010

    que et caracteritza has escrit una nova aventura . I em pregunto :què passarà quan li faci efecte el líquid del pot vermell? Tornarà la mosca a convertir-se en mag?¨
    És un conte fascinant, eevitaaa i vull saber què més passa.
    Petonets,bonica.

  • Fantàstic! aquesta protagonista va d'aventura [Ofensiu]
    Romy Ros | 07-08-2010 | Valoració: 10

    en aventura i d'embolic en embolic. Em sembla fabulós que vagis posant una mica d'ordre en aquesta casa de mags i embolics... però estic preocupada pels efectes secundaris d'aquell pot vermell que va prendre la nostra "Alícia", perque el teu personatge em recorda Alícia en el pais de les maravelles només que aquí és en el país dels embolics. Estic impacient per llegir la continuació!
    Enhorabona...

Valoració mitja: 9.67