Una tarda de pluja i neu

Un relat de: chicabcn

En aquesta tarda de puja i neu, abraçats a prop de la llar de foc, intentem donar-nos calor. Els teus forts braços em rodeixen el cos mentre les teves dolces mans comencen a acariciar-me la pell per sota del jersei. Els nostres cors s'acceleren.
Em retires la negra melena per deixar al descobert la petita piga que tinc al coll. La besses. Acaricies amb els teus tendres llavis tot el meu coll. Les teves mans juguen tendrament amb els meus pits.
Em giro per poguer veure't i besar-te. La teva mirada es perd en la nit dels meus ulls. Et beso els llavis, el coll, el lòbuls de les orelles... Et descordo amb la boca els set botons de la camisa. T'acaricio l'esquena, amb els meus llavis el tors i vaig baixant fins arribar al cinturó dels teus pantalons, on el teu membre demana ser alliberat.
Em treus el jersei i em tornes a abraçar, vols sentir l'escalfor del meu cos. Ens traiem la roba que ens comença a molestar i ens fonem en un abraç. No ens diem res, no ens fa falta.
Ens estirem a terra i mentre la llenya cruix a la llar de foc, jo recorro tot el teu cos amb petites mossegades. Arribo al teu sexe i jugo amb la meva llengua en el teu membre. Em dius que també vols jugar. Em pujo a sobre teu i et dono a menjar el meu sexe. Introdueixes la teva llengua en ell, acariciant suaument el meu clítoris. Ens mengem els secrets l'un a l'altre.
Em demanes que et cavalqui i així ho faig. Monto sobre el teu dur membre, mentre la meva pelvis es sumeix en un ritme lasciu. Les teves mans acaricien els meus pits per acabar mossegant-me'ls dolçament. La nostra respiració s'accelera.... i desprès d'una forta contracció del meu sexe, gemego, crido de plaer, tremolo al sentir-te tan a dins meu.
Carinyosament em fas baixar de sobre teu i em rodeges fins posar-te darrere meu, em besses el coll, l'esquena i fas que em col·loqui a quatre grapes. Em separes les natges i em fiques un dit per poguer dilatar més el meu foradet. Em penetres, el meu cos es contrau mentre crido de plaer. Envesteixes suaument fins que els meus gemecs et fan accelerar el ritme. Veus com la maduixa de la meva natge esquerre es posa vermella.
El teu sexe explota dintre meu. Les contraccions dels nostres cossos van disminuint. Ens fonem en una forta abraçada als peus de la llar de foc, on no fan falta les paraules, només existeixen els fets.

Comentaris

  • Bonisim[Ofensiu]
    forfi | 12-08-2008 | Valoració: 10

    Mes romanic imposible, q hi ha millor q una llar de foc

l´Autor

chicabcn

6 Relats

12 Comentaris

5507 Lectures

Valoració de l'autor: 9.90