Una poesia com qualsevol altra...per dir-te que t'odie.

Un relat de: Àngela

Ets com un costipat d'hivern,
no te'n vas mai,
sempre perdures,
no t'oblide.

Ets com les fulles que cauen en tardor,
però a mi no em cauen fulles,
em cauen llàgrimes.

Ets com el polen de primavera per a l'alèrgic,
mai desitge que vingues.

I finalment eres com el sol d'estiu,
em dones cada calor...

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer