Una nit per jugar

Un relat de: Sofi81
Prop de casa meva hi ha un bar nou. És un bar molt bonic, temptador, què he vist de fora quan he passat en el cotxe. Tinc ganes d’anar-hi a prendre algo. He estat trucant a les meves amigues però per alguna raó cap d’elles està lliure.
És igual, porto una setmana d’estrès a la feina que no m’aguanto més, aniré sola.

He arribat tard a casa, el trànsit està fatal en divendres. En pujar a casa des del pàrquing he dubtat en dutxar-me i rentar-me els cabells però al final he decidit que sí, encara que surto sola sortiré ben arreglada.

Deixo la roba de la feina a terra i despullada entro a la dutxa. Tinc sort de tenir una dutxa cara que té sortides d’aigua a totes les altures. És un luxe sentir l’aigua calenta per tot el cos, me relaxa i m’estimula tot alhora. Em rento el cap primer i desprès el cos, disfruto passant les meves mans per tot arreu i me passa pel cap que seria agradable tenir les mans d’algú més acariciant-me.

Surto de la dutxa i m’embolico amb la meva tovallova favorita. És enorme i molt suau. Tinc un mirall enorme, tota la pared davant de la dutxa i me miro mentre m’eixugo. Ja tinc una edad però qualsevol estaria contenta de semblar-se a mi.

Ara amb el cos sec m’agafo l’assecador de mà i poso el cap per avall. Tinc el cabell bastant curt ara, arreglat m’arriba a les espatlles. No tardo gens en tenir-lo bé. Ara el maquillatge. Ja tinc triat el vestit que em posaré i decideixo maquillar-me els ulls foscs. És un “look” de nit i com que tinc els ulls blaus em quedarà bé.

Vaig a la meva habitació al calaix de la calaixera de ma iaia. El moble és una antiguitat i m’encanta. El tinc ple de roba interior, sis calaixos! Tinc un conjunt que encara està per estrenar. És “lingerie” cara i molt seductora. El tanga és petit i delicat i, en gran part, transparent. Per sort he passat per l’esteticista fa poc i m’ha deixat totalment depilada.

M’emporto la roba interior a dins del bany per mirar-me a l’espill mentres em vesteixo. M’agrada vore com me queda la roba interior posada. Estic fantàstica! Trio amb cura el perfum, Dior Joy. Dura molt i és perfecte per la nit.

El vestit que he escollit és apretat, blau fosc i curtet. Em poso els talons i ja estic llesta. En passar pel menjador agafo el DNI i les targetes i surto per la porta amb una jaqueta curta i una bossa de mà petita.

La nit m’espera.

Arribar al bar no me costa més que cinc minuts. Pel carrer diferents grups d’homes, i alguns joves, ja m’han dit coses. Mentre no siguin descortessos no m’importa. Els que me miren però no diuen res són més interessants.

A la porta del bar el goril·la m’obri la porta per deixar-me passar. Em somriu educadament. Dins el bar ja està abarrotat de gent i la música està tan forta que em fa vibrar . Passo entre-mig de la gent a les taules i vaig mirant a tothom. Poca gent coneguda i cap ex, una sort. A la barra, quan arribo, una parella s’aixeca per marxar, perfecte. Em sento al tamboret, trec la jaqueta i m’espero a la noia que esta treballant.

De cop un home es posa al tamboret al meu costat. No l´havia vist arribar.
“Hola, et falta una copa? Si em permets?” Abans que puc contestar-li la noia ha acabat servint cerveses a un grup de nois i ja estava inclinada cap a ell per escoltar.
“Jo un whisky en gel i..” es gira cap a mi.
“Whisky també, sense gel.” Ella es gira cap a les ampolles i n’agafa una però aixeco la veu i li dic.
“Perdona, escocès vale?” Ella assenteix amb el cap. De seguida tenim les copes davant. Estic esperant la pregunta i l’home no me decepciona.
“Whisky sol? Estàs segura?” Bec la meitat del whisky de cop.
“Passa alguna cosa? És que m’agrada, com tu no?” Fa cara de confós.
“No, si.. no passa res.”

No tarda ni cinc minuts en marxar.

De nou el tamboret està buit. Veig que al bar fan còctels i demano un Manhattan. La noia m’ho dóna amb un somriure.
“Veig que aquell ha durat poc.” Me comenta. “Em dic Anna, val? Per cert, la nit promet per tu, el Manhattan està pagat.” M’indica amb un gest un home al final de la barra que m’està mirant. Aixeco la copa i li brindo una salutació. Curiosament no ve cap a mi, sols se me queda mirant. És guapo, musculat i ben vestit.

Vaig bebent el Manhattan i mirant la gent del bar. Ningú es posa al meu costat però marxa l’home del següent tamboret i es posa una parella. Vaig mirant però sento la meva mirada atreta a l’home del final de la barra una vegada més. Encara m’està mirant. Bec a poc a poc i per uns segons li aguanto la mirada mentre faig un altre glop. M’agrada com està el bar, la decoració i la música. La gent que hi ha al bar també són un grup atractiu, res de crios, gent de vint anys o més.

En acabar la copa miro al final de la barra però l’home no està allí. Em sento una mica decepcionada, havia estat un home atractiu. Em giro a buscar a l’Anna per demanar una copa més, bec massa ho sé però m’agrada. Ella m’està mirant i faig un gest per poder parlar en ella. Em diu que no amb el cap. Té dos copes a les mans.

De sobte la parella del meu costat s’aixequen i l’home del final de la barra està allí en ells donant la mà a l’home i besant a la noia. Amb elegància els pega la volta i ocupa el tamboret al meu costat. Ells s’en van i es senta girat cap a mi. Anna s’apropa i posa les copes davant de nosaltres.
“Si t’apeteix prova això, es diu Long Island Iced Tea.” El nom m'és familiar per les llistes de còctels que he vist als bars però mai l’havia provat. Bec. Té gust a.. te, però amb un regust d’alcohol fort.
“Gracies, és bo.” Li dic.
“He vist que t’agrada beure, jo també.” Té la veu baixa i agradable. Parla amb confiança i se li escapa un somriure encantador. “Em preguntava què més tindriem en comú.”
“Vols preguntar-me pel meu gust en literatura? Potser pel cine?” No puc evitar que se me note el sarcasme..
“No” me contesta. “Em preguntava si t’agrada que et peguen al cul quan et sotmets a algú. O potser si has provat el sexe en públic, els orgasmes així se senten més.” Casi deixo caure la copa. Li miro però veig que no s’està fotent de mi, les preguntes són molt bèsties però m’ho pregunta seriosament. S’inclina cap avant i es posa la mà a la meva cuixa. Li noto la mà calenta, m’apreta. “No busco escandalitzar-te o impresionar-te, busco l'oportunitat de donar-te plaer.” Em sento excitada per la manera en que m’ha preguntat unes coses tan íntimes. Sento que aquest home m’està desafiant i, la veritat, m’agrada. És refrescant.

Me quedo mirant-li, bec un glop del còctel. Ja he decidit, tinc ganes de jugar.
“M’agrada que me peguen però me sotmeto a pocs homes. I el sexe en públic, que em proposes?” Se gira cap a mi sobre el tamboret, ara els nostres genolls es toquen i de fet té el seu genoll esquerre entremig dels meus. Ell s’inclina cap a mi.
“M’agrada molt pegar a una noia per excitar-la, m’agrada que això ho tenim en comú. Ara mateix m’agradaria poguer fer-te l’amor aquí damunt la barra, m’excitaria que tothom ens estigués mirant. N’estic segur que a l’Anna tampoc li molestaria.” L’idea que aquest home me pega per excitar-me ja m’excita. Que té ganes de fer-ho en mi aquí a la barra tambè m’excita molt.

Mentre m’explica això ell s’apreta el seu genoll més cap a mi, seperant-me les cames. Està molt a prop meu, m’agafa el braç esquerre amb la seva mà dreta i amb la mà esquerra seva comença a acariciar el meu coll.
“M’encantaria que siguis molt cridona. Crides molt quan sents plaer? Si aquí mateix pogués enfonsar la meva erecció dins teu al fons, cridaries? M’esgarraparies l’esquena?” Ara m’està acariciant l’escot i la curva del meu pit. La sensació dels seus dits sobre la meva pell sensible del pit fa que m’agafa calor. Tinc els llavis entreoberts. Seguixo el joc.
“Crido molt, si m’excites prou cridarè amb ganes. M’agrada manifestar el plaer que sento. No sé si t’esgarraparia, sóc més de mossegar.” Veig com, per un instant, els seus ulls s’obren molt. Li ha agradat saber que tinc ganes de mossegar-li.

Ara té els dits de la seva mà esquerra dins la copa esquerra dels meus sostenidors. Li falta poc per acariciar el meu mugró que ja esta dur. Me mira intensament.
“Et posaria de cara a la barra i et pujaria el vestit fins a la cintura, així et podria pegar al cul. Quan el tinguesses ben roig agafaria glaçons del còctel i te'ls passaria per la superficie del teu cul. Es desfarien tots i l’aigua gelada et correria per les cames.” Es posa la mà a la copa i treu un dels glaçons. Amb la seva mà dreta m’estira del vestit i la copa dels sostenidors, passa el glaçó pel voltant del meu mugró. Em surt un gemeg de plaer.
“Si em fas això tindré les cames banyades, però no pels glaçons.”

Tinc la meva copa a la mà esquerra i poso la mà dreta damunt de la seva cuixa, noto els seus músculs i al costat, atrapat pel seu pantaló, la duressa de la seva erecció. No deu portar roba interior i la té abultant al llarg del pantaló. Passo a agafar-la directament. L’apreto i la seguixo desde el seu entrecuix fins a la punta. Puc notar el cap del seu membre a través la tela.

Ell ara posa una mà a la meva cuixa i, de seguida, la passa amunt, cap al meu sexe. Sento que els seus dits començen a fregar-me el sexe. Estic segura que tinc el tanga banyat. No parlem més, noto la seva respiració en el meu coll i m’apreto contra ell. No sóc conscient de la gent al bar, ni de la música. Crec que si ell me seguix tocant ho acabarem fent, allí mateix, tal com m’ha dit. Una veu ens interromp. És l’Anna.
“Javi, home! La gent estan mirant.” Ens apartem, l’Anna està davant nostre, somriu molt. Ara sé que es diu Javi. M’agrada.

“T’en vens en mi? T’atreveixes?” Javi me pregunta. “Estas preparada per transgredir les normes? Busques plaer?” Està serio i me mira amb certa ferocitat. Sé la meva resposta.
“Vinc, vull cridar de plaer aquesta nit.”

M’agafa la mà i ens aixequem. Marxem cap a fora i peguem la volta cap a l’aparcament del bar. Ell va cap a un cotxe gran i m’obre la porta de darrera.
“Entra” em diu. M’estranya molt que vol que puge a la part de darrera però no dic res i pujo. Me tanca la porta i puja al seient del conductor. Engega el cotxe però no arranca. No sé a que estem esperant.

De sobte s’obre una porta, és la porta de darrera del bar. Surt una persona i es dirigeix cap al cotxe. Obre la porta i puja al costat meu, és l’Anna, la cambrera del bar. Amb un somriure diu.
“T’has apuntat per jugar?” Me besa i Javi arranca el cotxe.

Comentaris

  • Gràcies[Ofensiu]
    Sofi81 | 26-04-2020

    Moltes gràcies Maria, m'agrada que els contes tenen sorpreses.

  • Inspirador[Ofensiu]
    Sofi81 | 22-04-2020

    Mai has jugat a les apostes amb la seva parella?

  • m'ha agradat[Ofensiu]
    Teix | 21-04-2020 | Valoració: 8

    inspirador

Valoració mitja: 7.33

l´Autor

Foto de perfil de Sofi81

Sofi81

6 Relats

22 Comentaris

5311 Lectures

Valoració de l'autor: 8.83

Biografia:
Hola, sóc Sofi i estic aquí per escriure els relats que me conta la meva parella all llit quan estem a punt de dormir. Ell té molta imaginació i moltes vegades tardem en dormir.

Amb els anys hem explorat les nostres fantasies mitjançant les seves històries. Hi ha hagut històries que m'ha explicat que m'han agradat més i algunes menys. Finalment m'ha sapigut mal que es perden així que m'ha animat a apuntar-les.

Sóc una persona alta, prima i, crec, bonica. Sóc fidel però aventurera. No diria que sóc bisexual però es cert que les històries amb noies m'exciten. Sóc voyeur i exhibicionista amb un toc de sado.

Per cert el català no és la meva llengua materna, teniu paciencia.