Una nit de lluna plena.

Un relat de: mistika

Aquesta nit hi ha lluna plena i em disposo a contemplar-la. Obro la finestra de la meva habitació...veig una nit clara, plena d'estrelles que són com petits granets de sal escampats pel cel. La lluna és la llenterna que il.lumina els carrers casi deserts i assenyada un camí cap un món millor. També observo que els fanals semblem estels caiguts del firmament.
Ara mateix, en aquest moment, en el paissatge hi regna una pau i una serenor increíble, impensable, sembla que no sigui certa...
En aquest moments tanco els ulls. Imagino un món sense conflictes bel.lics, sense trànsit, ni terrorrisme, ni tampoc contaminació. Un món on no hi ha gent que passa fam ni penúries econòmiques; és a dir, un món perfecte, potser?
He fet una reflexió i sé que en aquest planeta, en el món real i humà no és pas així, és tot al contrari.
En els darrers anys hi ha hagut moltes guerres, cada vegada la naturalesa està més destruïda i deteriorada, amb molts éssers en perill d'extinció o d'altres que ja han desaparegut. Cada dia un munt de gent es mor de gana, falta de nutrició, deshidratació, malaltia i/o manca d'higene... Les diferencies econòmiques són més pronunciades entre les classes socials i els rics cada dia són més rics i els pobres ho són més.
Ja se que tot això sona molt cruel però és la pura i dura realitat de cada dia i que nosaltres no ho visquem, per sort i gràcies a Déu, hi ha molta gent que si i això no ho podem deixar així.
Tot i això, jo tinc l'eperança de que nosaltres, les generacions futures podem canviar el nostre futur, el futur del planeta. Per això i amb aquesta visió, demano que reflexiomen i pensem si volem que els nostres fills, néts, i els qui vinguin, visquin en un món millor o almenys igual al nostre, o visquin en un de
pitjor.
Tanco la finestra de la realitat, i obro la porta cap el país dels somnis i em deixo emportar per tots aquests records tan bonics d'aquesta nit de lluna plena.
Bona nit!

Comentaris

  • Tan de bo la societat fos com tu dius...[Ofensiu]
    Sanke85 | 30-08-2005 | Valoració: 10

    Curiosa manera de canviar de tema de forma "tan radical" al menys per mi. M'ha sobtat, perquè pensava que seria un escrit sobre la Lluna i resulta que és una critica a la societat en general, per tornar a "canviar de tema" i tornar-li a donar aquell toc romantic a l'escrit, que és dur i colpidor, per tothom que ho llegeixi.

    Somriu i sigues feliç. Una abraçada:

    Sanke85

  • el centésimo mono[Ofensiu]
    Shu Hua | 28-09-2004

    hi ha una teoria que diu que si 99 micos sapiguessin parlar, només serien això: 99. Però només que n'hi hagués un altre, el que faria 100, tots els micos del planeta sabrien parlar. És la teoria de la masa crítica. Per canviar una idea fa falta gent, quant s'arriba a la gent suficient, la idea ja es pot fer realitat.
    M'ha agradat allò dels estels que són granets de sal i els fanals, que són estels caiguts.

    una abraçada
    glòria