Una manera com una altra d'aprovar el carnet de cotxe...

Un relat de: METZINA

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

Voltant els cinquanta, a la meva feina, hi ha una dona que s'està traient el carnet de conduir. Com dirien els meus avantpassats "a la vejez, viruela".
Avui ha tornat a suspendre la pràctica. Els nervis, diu ella.

Amb el que porta a sobre la pobre Maruja, encara somriu quan rep les típiques bromes que, sense mala intenció, fan decaure els seus ànims. "Torno a fer un altre cop els papers i si no aprovo em planto", diu ella.
Com que els homes no acompanyen amb les seves mofes, les dones ens posem a la defensiva. Que si les assegurances de les dones són més barates per alguna cosa serà, que si els homes només fan que treure's mocs del nas i mirar els cartells de roba íntima i que per això se la foten amb el de davant...

La majoria de nosaltres s'ha tret el carnet a la tercera, la quarta... jo, a la cinquena. I encara no sé si va ser perquè ho vaig fer bé o perque aquella nit vaig ficar-me al llit amb el meu professor d'autoscola.

Si, com ho sentiu. Durant totes les pràctiques vaig anar sempre escotada, vaig empaitar-lo i vaig llençar-li totes les indirectes que vaig poder amb els meus 18 anys recent complerts. Ell en faria uns 38, però era força atractiu i jo tenia la fantasia de lligar-me a un professor. Mai a la vida vaig pensar en lligar-me'l per aprovar l'examen. Era un repte sexual. Em preguntava fins a on seria jo capaç d'arribar, si seria suficientment atractiva per que ell se'm volgués... d'allò.

Potser per això ja no el vaig voler veure després del cinquè examen. Ja havia aconseguit la meva fita. Vam quedar la nit abans i l'exàmen era a les 9 de la matinada. Ell no es creia que jo arribaria fins al final, que tot era un farol de una aspirant a "Lolita".

I després de prendre unes copes, on jo vaig adonar-me que fora del cotxe el meu professor era un home terriblement avorrit i gris, ell em va proposar d'anar a un hotel on ja tenia reservada una habitació. I jo vaig continuar, vaig pujar a l'habitació, vam fer el que havíem de fer, uaaaaaaaaaaaaaaahhhh!!! i vora les 7 de la matinada em va despertar per anar a l'examen. Va acompanyar-me fins vora la autoscola, en un carreró fosc perque ningú ens veiés; cadascú va aparèixer aquell matí com si res. Bé, jo amb cara de son però l'excusa era que no havia pogut dormir pels nervis i tothom s'ho va empassar.

En arribar a les pistes vaig demanar un cigaló i tot seguit vaig pujar al cotxe amb la malparida de la examinadora i un professor diferent al meu. I vaig sortir-me'n.

A la Maruja li vaig dir que jo havia aprovat gràcies a anar-me'n al llit amb el professor, i ella va riure perquè jo sóc molt de la broma. Em va contestar que ella no podia fer això ja que tenia una professora vella i poc atractiva. Tots van riure amb els comentaris.... si sabessin!!!

Comentaris

  • carnet[Ofensiu]
    1101ilime | 22-02-2006 | Valoració: 8




    un relat normal

  • Té una ...[Ofensiu]
    rnbonet | 22-02-2006

    ...certa frescor sintàctica i la sorpresa final -en realitat, les dues sorpreses-.
    Em sembla que amb eixe aire irònic es poden fer narracions molt acceptables i, fins i tot, bones.
    Salut i rebolica!

l´Autor

METZINA

8 Relats

19 Comentaris

12126 Lectures

Valoració de l'autor: 7.60

Biografia:
La meva vida té molt a veure amb la cançó que brodava la Lola Flores amb la seva enèrgica veu: "La Zarzamora". Fins que amb 31 anys vaig saber que una de les majors causes de totes les ensopegades viscudes era un transtorn de la personalitat que comença a manifestar-se a l'adolescència. Ja era tard per esborrar-ho tot i començar de zero, per això escric. Ànims a tots els afectats pel Transtorn Límit de la Personalitat.