uNa eStoNa de ceL

Un relat de: AnNna

"El públic xisclant,
Ells s'enfilaran,
I amb el primer acord
Tot s'haurà aturat".

Sí. Tot. El temps, la vida, els problemes, maldecaps. Res ja no existeix. Només hi ha la música. Aquesta música que, només començar, ja m'omple el cos. Aquest ambient, aquest aire que respiro i que fa que la meva realitat es redueixi a mi, eufòrica, cridant, saltant, rient, plorant entre el públic, donant tot el que puc i més per ells; i a ells, els tres Pets que, dalt l'escenari, ofereixen tot el necessari per a entregar-me la felicitat absoluta.
Felicitat absoluta per a mi, i per a tota aquesta munió de persones que forma, contant-m'hi a mi, el públic. Una massa homogènia que es mou a un mateix ritme, el ritme d'aquesta música que ens fa viure, sentir-nos lliures.

"I per uns breus moments
Una estona de cel"

I van sonant. Cançó rere cançó. Nota rere nota. Lletres, veus, sons, melodies, que em porten a la memòria tantes imatges, tants aromes, tants records... Somriures i llàgrimes, abraçades, benvingudes i comiats...
I la meva veu es va desgastant amb cada estrofa, més encara amb les tornades, perquè a cada segon la llenço a l'exterior, cantant a màxima potència. Recordant els múltiples cops que les he cantades abans. Treient la part d'Els Pets que duc dins meu, o impregnant-me d'aquell so, d'aquella música, fent ben meva cada cançó que ara envaeix l'espai on es fa aquest concert.

"Ja no importa el demés,
Una estona de cel"

Saltant, cridant, botant... No hi ha altra cosa que valgui en aquests moments. Els pensaments que m'omplien el cervell han fugit, com la brisa fresca de la tarda ara inexistent. El meu cap ha passat a ser la llar d'un únic hoste, la música. La seva música. La meva música. No puc pensar en res més. Em limito a viure les cançons que escolto, oblidant-me de tot. Vivint-les, sentint-les dins. Sent feliç. Gaudint. Passant una estona de cel.
Ara, enfilada sobre les espatlles d'un amic, sento les primeres notes de la meva cançó preferida. L'aire pren un color de vida. Es pot respirar clarament la llibertat. Deixo anar tot el que tinc dins. Canto, m'emociono. Em sento lliure. No en tinc cap dubte, sóc al cel.

"el que dura un concert,
És una estona de cel".

Comentaris

  • FELICITATS![Ofensiu]
    nuriagau | 11-01-2009

    FELIÇ 5è ANIVERSARI d'RC,
    relataire!!!


    5 aniversari RC



    Si avui és diumenge 11 del 2009, avui és el cinquè aniversari d'RC. Passa pel fòrum i descobreix com pots "enganxar" en un dia com aquest Recorda: NOMÉS AVUI! T'ho perdràs?

    Núria Gausachs i Cucala

  • M'ha fet gràcia...[Ofensiu]
    solarin | 09-09-2005

    L'he vist a "Relats a l'atzar" just quan ha començat a sonar la cançó del títol al meu reproductor xDD
    Deu ser el destí! xDD
    Gran fan d'Els Pets... i un relat que ho descriu, ho viu, ho sent...
    Enhorabona!

  • records[Ofensiu]
    Ze Pequeño | 10-05-2005

    Xiqueta, finalment la teva insistència al fòrum ha fet que acabés llegint-te, i quina sorpresa aquest escrit!!

    Saps un secret? Jo també hi era.

  • Qué es sino la música?[Ofensiu]
    David Gómez Simó | 05-05-2005 | Valoració: 9

    Una bona estona als nuvols. Es el millor per colocarse de manera natural. Es cridà, riure i tornar a tenir l'edat de l'inocencia... per sempre.

    La música es moltes coses i tu ho expliques molt bé.

  • Bons records[Ofensiu]
    ITACA | 04-05-2005 | Valoració: 9

    Hola AnNna ! m'has fet recordar grans i bons moments de concert, on res importaa només la música la protagonista, i nosaltres els bojos que embruixats la escoltem i la gaudim com saber fer-ho. Molt be anna ! segeuix així.

    PD: Un plaer haver-te conegut

  • La juventut[Ofensiu]
    qwark | 03-05-2005

    M'has fet recordar concerts, juventut, energia i una sèrie de batalletes que no obligaré a ningú a llegir.

    Envejo la teva edat i la teva facilitat per escriure.

  • i com és aquest cel...?[Ofensiu]
    Capdelin | 29-04-2005 | Valoració: 10

    de llums, de fums, de crits alliberats que són altaveus de l'ànima que sua i salta i xiscla i viu... allí no hi ha noms, ni modes, ni belleses, ni alçades, ni diferències... és una massa de cossos i sentiments purs, sense mentides, sense normes... explossió natural i primitiva de la força de l'interior...
    i com és aquest cel, anna? tu hi has estat i has gaudit i saps quin regust té la vida que es viu a tope en el cor de la música...
    un relat intens, vibrant, potent, un esclat de tu!!!! quan vols ets un geni, guapíssima!!!
    gràcies pel teu comentari tant llarg i com sempre, super-original... veig que estàs passant una temporadeta bona... ànims i a seguir així...
    un petó, amigaaaaaaa!!!!
    PD. gràcies per la teva lliçó sobre el signe de l'apòstrof ( ' ) encara se m'escapa alguna errada... però em corregiré, MESTRA meva!!!! no puc amb tu, sempre guanyes!!! ja ja

Valoració mitja: 9.33