Una d'aquelles nits sense lluna

Un relat de: La flama de l'oest

Hi ha vegades que un segon et pot canviar la vida. Diuen que els dies mes importants de la teva vida son fragments d'aquests segons.
Però, són ven pocs, aquells que acaben omplenant, aquells que queden enganxats a la pell, somorta, i dolguda pel pas dels anys.
Mentida, aquelles paraules inútils ara recordades, aquests cruels dies que no em donen cap segon de feliçitat.
Cada cop que hi penso, i no hauria, els ulls se'm posen vermells, perque no goso plorar. Sé que no val la pena. Pensar que menties dient "t'estimos" llençats a l'aire. Em fères posar una vena als ulls, que per sort el temps m'ha tret.
I sè que dels errors, s'en ha d'apendre, i que tu ets un d'ells.
I amb ferro roent vas marcar-me, vas cremar-me, vas ferir-me, per això, ara encara, les ferides em fan més mal que mai.
Dolorsa veritat, molestosa llum, que no em deixa veure, no deixa que em curi de les teves mentides, que encara sagnen dins meu.
Tan de bo pogues deixar de veure't, tan de bo marxesssis ja de la meva vida, la qual no et vol. Et detesta !

Quina feliçitat portes als ulls, fins que et topes amb la meva crüel mirada, i avaixes el cap, tot avergonyit, i ferit, savent que més mal ja, no m'hen pots fer.
Em vas deixar una nit sense lluna, et vas deslliurar de mi, com ho fa un papellona, al deslliurarse del capoll que l'envolta.
No m'estimaves. Sols, vas utilitzar el meu enamorament, per ofegar-me, en aquesta foscor on m'has deixat.
I per molt que t'esforçis, tot ha canviat.
Tu no ho saps, però jo encara estic sentiada, amb les mans als ulls, en aquell moment que vas pronuciar aquelles paraules. Encara recordo, una d'aquelles nits, sense lluna.


Comentaris

  • una nit sense lluna...[Ofensiu]
    Capdelin | 13-04-2005 | Valoració: 10

    i ell et va deixar... etapes de la vida que voldríem oblidar... ens van utilitzar com objectes... però encara queda l´esperança que tot canviarà... i de nou la lluna brillarà en un cel nou ple d´altres estrelles...
    ànims!
    un petó i una abraçada!

  • LeS NiTs SenSe LLuNa...[Ofensiu]
    M@ri | 09-04-2005 | Valoració: 10

    Hola guapa!
    M'ha encantat tot, escrius molt bé... i sí, cert, aquests petits segons q poden canviar la teva, son fragments dels millors moments de la teva vida, i als q a la fi acabes recordant.
    L'amor és un sentiment meravellòs, si es compartit clar, a vagades les persones no ho saben això, i tampoc saben què és una ferida al cor...la qual, s'ha de curar amb el temps. I estic segura que aquest algú, el tindras sempre al teu costat...en canvi d'altres...

    Felicitats...

    SoMrIu a La ViDa... ptons!

    ...m@ri

  • Perfectament preciòs![Ofensiu]
    Nirvana | 05-04-2005 | Valoració: 10

    Olgueta meva! joja pensava que no escrivies més....si es que...et tinc mal acostumada....així m'agrda....ja se que no estas pasnt per un bon moment i que le text reflecteix el teu estat d'ànim, sigues forta, i ja saps que t'ajudarè amb el que pugui!
    Molts petons maca, a cuidar-se i no tardis gaire en psoar quelcom de nou!

  • Merci..[Ofensiu]
    La flama de l'oest | 03-04-2005


    ...merci x comentar, en aquest moments es el qu em'onplena més!


    Petons i abraçades

  • És bonisim![Ofensiu]
    Sareta_16 | 02-04-2005 | Valoració: 10

    M'ha agradat molt!^^ Ja diuen que l'amor és cec, sort que te'n has adonat al final del desengany!Però de totes formes mai tanquis les portes a l'amor!:)
    És un escrit preciós, de debó!
    Tothom passa per situacions similars, el tema del desamor és una part de l'amor...les persones som molt complexes i a vegades fem coses que no tenen explicació ni cap sentit!
    Mai deixis d'estimar, alegra't pq aquest sentiment va nèixer en el teu cor!:) i felicitats!Espero llegir més coses de tu!:D

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de La flama de l'oest

La flama de l'oest

17 Relats

112 Comentaris

52418 Lectures

Valoració de l'autor: 9.67

Biografia:
De les cendres del foc serà despertada, una llum de la foscor brollarà, tornarà allò que va ser trencat, forçada per els troços d'ànima.