Un Trio... especial!

Un relat de: S.Wulff
Mmmmm...

M’agrada la sensació de tenir-te a dins, el moviment acompassat, el canvi de temperatura, com t’acobles, m’acaricies per dins i els petits moviments inicials que poc a poc es van fent mes grans, mes llargs.

M’agrada que aguantis, que facis durar aquest plaer. No vull anar de pressa, vull gaudir a poc a poc del moment, estimat meu... I que el moment no acabi mai.

Vull que em penetris suaument però amb la passió que sempre em despertes, amb aquelles ganes d’arribar però també de no parar mai i que poc a poc siguis mes intens, fins i tot brutal.

Vull que estiguis amb mi, meu, només per mi... Però t’hauré de compartir amb ella... També et vol. Haurem de fer un trio.

Estimat vibrador...

Anal !!!

Comentaris

  • Presentem-los![Ofensiu]
    S.Wulff | 13-02-2017

    Gracies a tots dos pels comentaris!
    Si, Montseblanc, era un de sol amb el seu "amic" pensant en un trio Jajajaja, M'agrada que t'hagi fet riure.
    Nil, un cop el tinguis ben desinfectat, li presentes el meu. Potser es fan amics!!!.

  • Jotuell[Ofensiu]
    Nil de Castell-Ruf | 12-02-2017 | Valoració: 10


    Igual que la Monseblanc hi pensat que hi havia una tercera persona. Una dona? i resulta que és un vibrador. Compartir-lo voldrà dir que ell també l'haurà de provar o tastar? Excel.lent relat d'intriga i suspens...
    l'altra dia a l'empresa on treballo els companys de feina van trobar un dins una bossa de plàstic a tocar de la caseta de les eines. Molt bonic, de color rosa hialí i com jo sóc nou arribat m'ho van obsequiar com a present de benvinguda. De moment el tinc ficat en remull amb un bon raig de "Lejia Conejo". Que n'he de fer d'ell?

  • M'has fet riure![Ofensiu]
    Montseblanc | 12-02-2017 | Valoració: 9

    Jajaja. Mentre llegia jo anava pensant "no ho entenc, al títol diu que hi ha un trio, i aquí només hi ha dues persones fent l'amor...". I al final resulta que només n'hi havia una, un home i el seu "amic" jajaja. Divertit! M'ha encantat!