Un títol de silenci en memòria a totes les víctimes que han mort violentament al llarg de la història de la humanitat

Un relat de: ixnuir

Un bon matí ens despertarem i serem feliços, sigui el que sigui la felicitat per a nosaltres. Però aquell dia ens costarà aixecar-nos del llit i ens en tornarem a dormir i tindrem un malson: guerra, gana, esclavitud, pobresa, analfabetisme, dèspotes milionaris que encara volen més diners i que se'ls guanyen a costa de vendre armes i droga a nens massa petits perquè descarreguin aquella ira que ni tan sols saben entendre i que és producte de mesos de gana i fred a les nits entre els cartrons, de pares maltractadors que els vengueren a governs corruptes i fanàtics als qui només importa el poder, a costa del que sigui.
I quan definitivament ens despertem sobresaltats al nostre còmode llit i veiem que tot al voltant nostre segueix sent felicitat pura i que al món s'han acabat les injustícies no ens ho creurem i voldrem comprovar-ho pessigant-nos.
I aquell pessic serà l'únic i vertader despertador que vindrà seguit d'una bomba de rellotgeria quan ens adonem que el món és com és i que només entre tots el podem canviar. Amb les dures pedregades que suposen les paraules i no amb el foc ardent de les armes que porten estampat l'escut de la "justícia" i/O de la "Neutralitat" i de la "paU".

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de ixnuir

ixnuir

22 Relats

82 Comentaris

30869 Lectures

Valoració de l'autor: 9.72

Biografia:
BIOGRAFIA REVISADA
Sóc un noi barceloní de 17 anys (17? no home, no, que des del 12 de novembre ja són 18...) amb molt bon rotllo i ganes de disfrutar de la vida.
Tinc moltes i molt diverses aficions, que van des de la música (escoltarla, cantar-la i últimament he fet també alguna petita composició senzilla (cal dir que és molt senzilla))fins al cine (tot i que últimament no hi puc anar gaire ja que tinc moltissississima feina), la literatura (llegir-la i crear-la) i xerrar amb els bons amics (aquesta potser és la que més practico tot i que d'entrada, a vegades em costa una mica relacionar-me amb gent nova).
A més, els qui em llegiu, ja anireu veient que sóc un romàntic empedernit, però que també toco de peus a terra i em preocupo molt per la societat en que vivim (hi ha qui em diu que em preocupo massa).
Per acabar només dir-vos que m'encantaria que comentéssiu tots els meus escrits, que, encara que no ho creieu, m'interessen molt les opinions.
P.D. Gràcies a tots els relataires que ja m'han comentat, sou els millors.
( P.D. Per cert, el meu nick es pronuncia com una paraula plana i la x és com la de xocolata i no pas com la de taxi. )

si algú vol més sobre mi... el meu flog recent estrenat: www.fotolog.com/sal_i_sucre