un tema d'actualitat: Matrimonis homosexuals?

Un relat de: Egundoko

-A la naturalesa no hi ha mentides, el que succeeix a la naturalesa és, tal com diu el mateix nom, natural . En la naturalesa tots els éssers vius sempre s'emparellen mascles amb femelles, i de fet, estan corporalment preparats perquè així sigui.

-Malgrat això, perquè els homosexuals no s'haurien de poder casar?

-Els homosexuals no són naturals, no podem permetre que la societat accepti per normal una parella del mateix sexe, ja que això és el que significa que es casin. És com acceptar que és totalment normal que convisquin matrimonialment un simi i una serp.

-No entens, que els homosexuals són una realitat de la societat humana actual. Siguin o no siguin naturals, són de ben segur humans, i tots els humans som iguals i tenim els mateixos drets. Si un home i una dona poden casar-se perquè s'estimen, i desitgen seguir la tradició casant-se perquè creuen que així seran més feliços, perquè no haurien de poder casar-se dos homes o dues dones sota les mateixes condicions?

-Un casament és la creació d'una nova família, es declara que marit i muller volen ser pare i mare contribuint a educar nous individu per a la societat. Però una parella homosexual no podrà crear una família, i no se'n poden dir així perquè destruirien els valors de la família, i la sacracitat del matrimoni.

-Digui'm, qui té dret a decidir com ha de dur la seva vida un homosexual? Si una persona decideix que vol casar-se amb algú del seu mateix sexe, no creus que tindria dret a indignar-se si algú decideix, per sobre d'ell i sense demanar la seva opinió com si existís alguna mena de règim senyorial encara vigent, que no té dret a casar-se com la resta d'individus normals?

-Però els homosexuals no són normals. L'homosexualitat és un fenomen aparegut per error. Els homosexuals no són naturals com la resta d'humans, per tant no haurien de tenir aquests drets de poder fer vida de parella amorosa, ja que no són iguals que la resta d'humans. Són diferents i se n'haurien d'avergonyir, de ser un error.

-Una persona homosexual només és diferent pel que fa a la seva declinació sexual, i és igual de capaç d'estimar algú del seu mateix sexe com un heterosexual ho és d'estimar algú del sexe contrari. Tota la resta de sentiments els sent de la mateixa manera que un heterosexual normal. Els homosexuals no haurien d'avergonyir-se de si mateixos, i la societat hauria d'acceptar que existeixen deixant que facin la seva vida sense que ningú els imposi cap restricció diferent de la resta d'humans.

Comentaris

  • matrimonis[Ofensiu]
    donablanca | 07-03-2005 | Valoració: 10

    està molt bé, reflexionar sobre aquests temes d'actualitat.
    totes les opinions s'han de poder valorar. moltes vegades d'avant d'una opinió , si un te dubtes envers al tema tractat, després és més fàcil pendre un criteri.

    egundoko: és un del fills del floquet?

  • El dia a dia...[Ofensiu]
    kispar fidu | 18-02-2005

    Una conversa, que podria escoltar-se de ben segur qualsevol dia. Encara hi ha molta gent que no accepta i no comprèn el que dues persones del mateix sexe s'estimin.
    T'he de dir, que és el primer relat que trobo que parla sobre el tema de l'homosexualitat! i ja era hora! no sé, si és perquè la gent no li dóna més importància, o perquè ho troben tema tabú encara.
    Jo fa uns dies també vaig escriure un relat sobre l'homosexualitat... d'estil diferent, però també sobre aquest tema ("Dins d'un armari").

    Ciao!

  • Tens raó[Ofensiu]
    Egundoko | 04-12-2004

    Tens tota la raó en això, i de fet no hi vaig pensar en escriure-ho. De tota manera, intentava donar el punt de vista d'un personatge conservador, religiós, i intentar reproduir els seus arguments, igualment ignorants. De tota manera, aqui m'has enganxat.

  • Només un comentari[Ofensiu]
    Thalassa | 26-11-2004

    Hi ha tendències homosexuals entre un gran nómbre d'espècies animals, fora dels humans. És una informació purament objectiva.
    Res més.