UN SOROLL DE BOGERIA

Un relat de: Eva Caselles
Avui l'he tornat a sentir un altre cop. Fa dies que em desperta un soroll estrany, pertorbador. És un soroll agut, curt, però amb la durada i la intensitat suficients per desvetllar-me i interrompre el son. És com un crit agònic, de socors, que tot i els meus esforços no aconsegueixo esbrinar d'on prové.

Sempre m’he considerat una dona de son fàcil. D’aquell tipus de persones que es posen al llit i en cinc minuts ja dormen plàcidament la resta de la nit. Això però, darrerament, no em succeix. Aquest soroll em té massa intrigada. Només em desperta a mi, el meu marit continua dormint a l’altra banda del llit, immune a l'enutjós estrèpit. Com pot ser? Ni s’adona que jo em desperto, que començo a donar voltes al llit i trigo una bona estona a tornar a dormir-me -si és que finalment puc aconseguir-ho- . Quina sort que té! - em dic a mi mateixa.

No puc més, he d'esbrinar què passa. Decideixo fer un salt del llit, sigil·losament, i pujar a les golfes a veure si hi ha quelcom irregular. Potser algun ocell o algun animal que s'hi ha quedat tancat. Res, a les golfes està tot correcte. Me'n vaig per les diferents estances de la casa. Comprovo les finestres, darrera de les portes i dins dels armaris. Durant més de dues hores remeno de dalt a baix sense aconseguir trobar res sospitós. Em sento cansada, esgotada i penso que si no puc trobar d'on ve aquest soroll potser m'acabaré tornant boja.

Torno cap a la meva habitació i em vesteixo per sortir, se m'està fent tard. Em poso el vestit, les mitges i les sabates. M'apropo al costat del llit on dorm el meu marit i intentant no despertar-lo el beso dolçament i li dic fluixet a l'oïda: - estimat, tu queda't aquí, jo m'ocuparé de tot.
Fa més d'un mes que no es desperta, que dorm tranquil·lament al meu costat. Però això no em preocupa, jo només necessito saber d'on ve aquell maleït soroll.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Eva Caselles

Eva Caselles

36 Relats

53 Comentaris

28830 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75

Biografia:
Sóc una lectora de relats que s'ha embarcat en el difícil art d'escriure'ls.
Però com que també sóc perseverant, vull pensar que poc a poc me'n sortiré.

Frueixo molt llegint, descobrint i imaginant. I m'agradaria gaudir també, escrivint, creant i inventant.

El que més m'agrada però, és donar la mà.