un racó de món

Un relat de: Cau de lluna

Hi passo per davant de tant en tant. Petita, acarono les cantonades. Em miro el finestral tremolosa i inquieta. Els dies feixucs s'acumulen dins la memòria, però jo sempre recòrro el mateix carrer. Penso una mica en tu. Voldira escriure't, per parlar-te com mai havia fet. Voldria inventar-me una hitòria per explicar el que hi havia, voldria inventar-me-la perquè aquesta no m'agrada i perquè tenia data de caducitat. Tan sols les il·lusions no caduquen. Com energia es transformen en núvols, canvien de color i ens fan perseguir-los de nou. Per això, espio el meu passat i me l'invento de nou. Per llimar els cantells esquerps, per esperar on ho solia fer i agafar-te de la mà.

Comentaris

  • Racons especials[Ofensiu]
    Unaquimera | 09-10-2007 | Valoració: 10

    Estic d'acord amb tu: crec que per a tothom existeix aquell lloc concret ( sigui un espai petit, sigui un referent geogràfic extens, ... ) que ens porta records especials, que desperta la nostra capacitat d'evocació, que ens proporciona una especial claredat per a reviure sentiments, sensacions, emocions...

    M'ha semblat un relat amb molta vida al darrere! Tot i que no et mostres excessivament en ell, deixes anar entre línies força i empenta.
    Ben fet!

    Aprofito per felicitar-te pel teu aniversari ( encara sóc dins el termini, no? aquí on visc es diu que "Tots els sants tenen vuitada", és a dir, que durant la setmana següent encara es temps de felicitacions... ) i per dir-te que estic encantada d'haver-te descobert avui.

    Una abraçada i els meus millors Desitjos per a tu i les teves il·lusions, des del meu racó de món,
    Unaquimera

  • M'encanta[Ofensiu]
    ploma/Núria S. | 05-09-2007 | Valoració: 10

    aquest relat, quina força a mirar endavant.
    Salut!

  • és que sempre igual[Ofensiu]
    Sardaukar | 05-09-2007 | Valoració: 9

    merda de dates de caducitat, coi

    : (

Valoració mitja: 9.67

l´Autor

Foto de perfil de Cau de lluna

Cau de lluna

15 Relats

24 Comentaris

15746 Lectures

Valoració de l'autor: 9.38

Biografia:
Vaig néixer un dia d'octubre a les 5 del matí. La meva besàvia m'explicava que aquell dia hi havia una immensa lluna foguejada penjant del cel i que això em feia ser com sóc. Llavors no li feia massa cas, ara enyoro les seves supersticions.

S'ho inventava tot, ella. Ara jo.

Invento personatges i situacions. De vegades les escric, de vegades es perden.



+info
www.calaixdesordenat.blogspot.com