UN PURO EN APURO

Un relat de: Marceli
Que tracta de com Clinton el ex presinengt va utilitzar patents cubanes sense autorització i no va ser sancionat per les Nacions Unides, en a més les becaries revolucionen Xina. També es pot titular: "un puro n'apures", Com deia Péricles.

Fa molt de temps que es va acabar la guerra freda. Al col•legi, si els pregunten als nens, el que és la guerra freda, ens respondran amb molta lògica, que quan neva fan boles de neu i se les llancen els uns als altres. Tan sols la poden fer al hivern.

Les guerres fredes eren les que mantenien la desmantellada URSS (Unió de Russos Eurasiàtics i Servis) i l'actual USA (Unió de Sàdics Altruistes). Eren països de ficció, estaven units per les forces armades. Estaven molt picats. Tenien la KGB, LA CIA, La XECA i LA TOCA.

Tot era secret, es dedicaven a fer les pel•lícules de James Bom Bom . El Sean Conery no era canós, i el Tarzán era blanc i negre. A part dels serveis d'espionatge, contra espionatge, re contra espionatge i contra re contra espionatge, hi havia la carrera espacial. El Situ Pons pilotava una Soyuz 250 i el Fredie Spencer una Apol•lo 500. Tanta carrera i tanta ximpleria, i el primer a posar-se n'orbita al voltant de la terra va ser una gossa Russa, molt maca, es diu Laika. Els americans van enviar a la mona del Tarzán, La Chita Callando.

Ja havien anat tota mena d'animals i l'home encara no havia sortit de la terra. El primer va ser un rus. Gagarin al 1961 en la nau Vostok I. Va ser el primer a tornar viu. Potser havien llançat 400, però no podien dir que havien fallat. Aquestes coses no poden fallar mai, malgrat fallin. Ho dels russos t'ho seu, encara fan servir naus del temps de Stalin, mentre que a americans no els hi anaven bé ni els apol•lo, ni el Columbia, ni els Cadillacs: El Apol•lo XIII (Mal número, no saben que dóna mala sort), tornarà de casualitat, perquè el camí era costa avall. Si no es queden donen voltes a la lluna fins a fundar un satèl•lit nou. En el fons arribar a la lluna és una missió d'amor.

Tots els amants prometen la lluna a la seva promesa. Aquests el van fer realitat. Doncs la guerra freda, venia a ser la mateixa tàctica que ens fan a casa quan estan enfadades. Es posen fredes i et diuen que t'escalfis amb la manta del sofà del menjador. Tu penses, millor m'escalfo amb el radiador és més tendre i no dóna cops de peu, i acabes dormint a la banyera. Fins que sense donar-se comte l'omple al matí, es fica a dins, et fa un petó, i ho oblides tot...

La guerra calenta és altra cosa. La guerra calenta fa pupa. Els demòcrates pot ser són els polítics més pacífics. El Sr. Clinton ho ha demostrat moltes vegades. Actualment fa gires amb el Bush Pare, per solucionar les que munta el BUSH fill, més conegut com a fill de BUSH, o fill de Buda, que li diria el PI de la Serra. No li diguis fill de Buda Quiko, que ho agafarà com a un elogi, que Buda era bo i tu ho saps. En lloc de Buda hauràs de cercar altra paraula, a veure, deixant pensar per tu. Fill de… Fill de Bufar-la.

Ah que és bo?, sembla un nom àrab, li dient que és un parent del Vi Laden i que se'n vagi a Bufar-la ben lluny… Que se la bufi l'anglès que també està ben bufat… Bufar no és cap greuge, es fa molt sovint, sobretot als pastels… Que bufin als pastels que tenen… A veure si els hi apaguen el foc.

El Clinton, per exemple, va canviar el concepte caciquista de: "Et fotré un puro que et recordaràs tota la vida". Abans et deien això i ja et podies cercar feina a altre país, o continent. Ara quan tu diuen, penses: per on em vol fotré el puro?. El Clinton li va fotre un puro a una becària. I en lloc de sortir acomiadada, va sortir contenta. A part del puro, van haver-hi altres tipus de puro, que embrutaren la camisa de la becària. La noia la va guardar de record. Sense comentaris.


Fins que un jutge ordenarà fer la prova de l'ADN, a la camisa. Els resultats genètics demostraran que el pare de la taca i de la camisa fora el Clinton. La qüestió del "puro" no va quedar gaire aclarida. Els puros deixen taques d'ADN líquid blanc a les camises?. Era un "puro" amb gust de llet condensada?. Era una marca estrangera?. Clinton sortirà als mitjans públics a donar part de la molta cara que te. I no li van partir per què era el president, tenia portaavions, porta maletes, i porta esquies a l'helicòpter. La seva manera personal de "fotré puros", no va escandalitzar prou a l'opinió pública. Malgrat que a USA, si ensenyes una teta, te la tallen (l'emissió) ràpid. Els espectacles actuals en directe, es retransmeten amb un retard d'uns quants segons, per evitar l'aparició de tetes imprevistes. El puro no li van tallar. Serà qüestió d'ensenyar els puros en lloc de les mamelles. A veure el nan aquests català que tan vacil•la de tenir puros de metre, si li treu al BUSH en mig d'una entrevista.

Ho del puro es trobava a la corda fluixa. Per culpa d'un puro al Clinton li volien fotré altre puro. El puro estava ara en mans dels assessors presidencials. Es van fer moltes reunions, consultaren molts abocats i experts internacionals. També es demanarà l'opinió del Papa. Ho dels preservatius, portava molta cua, i el Clinton no els havia fet servir. Això el va salvar de la fúria del Papa. Clinton no va posar preservatiu al puro. S'havia salvat del puro del Papa i l'església mundial. Amb la seva dona, la Gilari Clintoris, no sabem el que va passar. La CIA no ens ha volgut donar còpies de les gravacions.


El puro que li va muntar la Gilari, està classificat amb els arxius de la sèrie Expedient X. No es desclassificarà fins que trobin al Vi Laden. A la seva filla, la rizitos d'or, no sé què li va dir, pot ser que fumava al despatx, i que la becaria li feia allò de tocar-li la punteta al puro. Ho dels espermatozoides dissecats a la camisa de la becària, no sap com va passar. Potser la noia es va sonar amb un mocador que havia fet servir el president. Una goteta va relliscar i caure a la camisa. Això passa a les oficines de tot el món cada dia. El museu del Lúgubre de Paris ja te exposades unes mostres dissecades dels espermatozoides.

Els hi han posat ulls de vidre, queden molt bé al costat de les restes de dinosaures. Altra qüestió que hi quedava pendent. I sexe?. Havien mantingut relacions sexuals?. Els pèrits i els forenses, els abocats, els jutges i els periodistes, deduïren que no. Les raons eren evidents. No hi havia hagut cap relació de llit entre ells . Al despatx no hi ha llits . I les cadires i sofàs no es consideren llits. Posar-te de genolls tampoc és estar en un llit. Tocar un puro tampoc és sexe. Que el puro et toqui les parts "pures", tampoc hi ha cap llibre que digui que és sexe. En el Decameron no es fumaven puros, ni es feien servir. A la Bíblia, dels puros, tampoc diu res.


Els israelians ja tenien prou puros a casa, com per a fumar-se els del Clinton. Les altres religions tampoc trobaren vestigis de puros als seus texts sagrats. Al Kamasutra, es fa servir de tot, menys tabac. El senyor Clinton no havia fet sexe, ni havia tocat cap pera, ni cap patata, ni bollo, ni hi havia "cogido" nada, ni coles, ni culs, ni la mamella de la Jackson. El puro era totalment "pur" i incòlume. Algú de vosaltres em podria dir a on va anar a parar el "puro" ? El tenen arxivat els fiscals?. S'ho han fumat per esborrar les proves del crim?. Qui s'ho ha fumat?. De quina marca era?. Un rosli?. Un d'aquells que es desfan i has de demanar un paper de fumar a un porrero?. Havia demanat paper de fumar?.


Clinton reconeix que havia fumat marihuana durant la seva estada als marins . Era un canut?. Es van contestar moltes preguntes, sobre moltes coses, sobretot d'ho bona que estava la becària. Els jutges li van demanar el telèfon, les talles de roba interior, si dormia vestida o nua. Si li agradaven els tangues o els bodys. Si volia provar altres puros, etc. Es van posar morats. Les túniques negres dels jutges no podien dissimular els calentons. Semblaven tendes de campanya canadenques amb toga. Al Clinton no li van preguntar ni pels calçotets. Ni tan sols si feia l'amor amb els mitjons posats, o si tenia alguna preferència fetitxista. A la Gili de la Gilari, se li va quedar cara de Gilis, encara no s'ha separat. Potser al vol tenir a prop per a recordar-li cada dia. Al Clinton encara li queda molt de puro per tragar.


Allò del puro venia de lluny. Als demòcrates americans rossos i macos els puros els persegueixen. El J.F.K, o sigui el Kennedy, no li agradaven els puros atòmics que van llogar els cubans als russos. I per poc esclata una guerra d'aquelles que no hauríem sobreviscut ningú. La famosa guerra atòmica ha estat una amenaça molt real i perillosa. La guerra dels puros atòmics ens va tocar a Europa. Volien instal•lar puros atòmics a tota Europa. Al final van pactar i es treuen els puros que tenien més pròxims. Els de Cuba, els d'Europa, i ja està. Kennedy va morir vilment assassinat, víctima d'una conspiració interna. Encara no si hi sap qui va ser. Es va culpar a un activista normal i corrent, el típic Cap de Turc. En aquests cas relacionat amb Cuba, es deia Harry Oswald. Les proves van desaparèixer.


I tot es manipularà. La culpa els cubans. Després de la desintegració de l'Estat comunista de l'URSS, Cuba es va quedar sola. Sense el suport tecnològic, energètic de l'URSS. I USA continuarà la seva política unilateral e il•legal de mantenir el bloqueig a l'illa. Estranyament la crisi del puro de Clinton, no es va relacionar amb Cuba. Ningú va voler parlar del tema. Tenien por de la cual Fidel desautoritzes l'abastament Cubà de puros als Estats Units?... Era un puro signat per Fidel?.. Perquè no es va aïllar Cuba, ni es van cremar les plantacions de puros?.. Perquè no van dir res els senyors que llegeixen els diaris als treballadors que emboliquen puros? .. Es va dissenyar un puro que dispares espermatozoides a pressió?.. Fidel no va dedicar cap discurs de set hores a parlar dels puros…


Però sí que va dir molt sobre la plantació de naos, patates i pastanagues. Mai es va parlar del puro en si, es va desviar l'atenció cap al cos de la becària. Al puro no se li va fer la prova de l'ADN. Els espermatozoides eren del Clinton però no havien sortit del puro. La mateixa paraula puro, i agafar-se al puro, implicava innocència. Puro significa que estàs net de culpa, de pecats i de microbis. Ell s'afirmava com el més pur de tots: Les impureses havien quedat a la camisa de la becària, i en el rentatge que van fer els de l'ADN, es purificarà altra vegada de bacteris i impureses. Ho impur no entrava dins del terreny dels puros. No és ortodoxa barrejar qüestions de puresa teològica amb tabac. La gent no s'ho prendria en serio i l'església podia perdre credibilitat. Al final ni era sexe, ni era pur ni era impur. Tan sols una maniobra dels Republicans amb una becària com a parany en la que va caure un borinot.
Les investigacions es prolongaren durant més de uns anys.


Sobretot els interrogatoris íntims i a porta tancada amb la becària. A aquesta l'interrogaven, de dia, de nit, al lavabo, a la dutxa, i mentre dormia. Tots els jutges es van interessar i ho volien saber tot de primera mà. Li van fotre mà a tot el que tenia, la van registrar i mirar tot. Al seu ADN, el van dir que és treies tot el que duia a les butxaques. Que ensenyés el DNI. També el demanaren el compte de la Caija per veure si estava al dia amb hisenda. Del puro, no es deia, res. Quines mesures tenia el puro?. S'havien pres contramesures a la CaraBlanca ?. Es podia entrar amb puros, o el havies de deixar al guarda-roba? . Els havies d'ensenyar el puro als guàrdies abans d'entrar? . Els puros passen pel detector de bombes o pel detector de puros?.


No es va fer cap canvi al cinquè article. Tampoc farien canvis a la Constitució. No calia, els puros venien de Cuba. Hagués estat un conflicte amb Cuba, i per tant reconèixer que l'illa, igual que Teruel, existeixen. Els Republicans preferien a Clinton de President, abans que reconèixer a Fidel El Castor, com a president d'una Democràcia Comunista Republicana al Carib. Abans el Clinton que el Fidel. De totes maneres guanyarien als demòcrates encara que foren amb els paperines de les eleccions.

Marcelino Miret
marcelinosi@yahoo.es
@quixotcatala a TWITTER

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

Ajuda'ns amb un donatiu

Ajuda'ns a pagar el manteniment de relatsencatala.cat Qualsevol aportació és més que benvinguda:

l´Autor

Foto de perfil de Marceli

Marceli

35 Relats

28 Comentaris

34285 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99

Biografia:
LA HISTORIETA DE Marcel·lí Miret

Marcel·lí Miret va néixer a Barcelona al 1958. Hi viu a Badalona des de que l'home va trepitjar a la lluna . Es un dels pioners de les aplicacions multimèdia, i en utilitzar els ordinadors per fer efectes de vídeo i animació. En un temps que hi regnaven les senyals analògiques, va creure en els ordinadors com a maquines amb mes possibilitats de tractar imatges. Actualment la desaparició dels aparells analògics es gairebé imminent .

La seva prehistòria comença a Badalona (1984) com a escriptor i poeta visual. Amb altres companys ( J.M. Muñoz Rovira , FeFe , El Cintas , etc ) fan el fanzine Pienso de curta vida però desbordant d'imaginació…

Desprès se'n va a Barcelona (1986) i es relaciona amb gent del còmic (Jaume Fargas - JC entorn VIBORA) intenta fer guions per vendre,però al final se'ls te que dibuixar el mateix . Publica els primers còmic fets a Espanya amb ordinador ( revista PRIMERA LINEA - El Vibora - Diari L' Avui ) .

Finalment fa un vídeo amb ordinador i es dedica a projectes de vídeo, animació i espectacle (1990). Se'n va de fires amb el espectacle de creació pròpia COMPUTER ART SHOW que es representa a les fires de SIMO - SONIMAG - BROADCAST

També dóna classes en centres carismàtics de Barcelona ( Videografia , empresa que dirigia Antoni Mercader - actualment ex- catedràtic del Institut dels audiovisuals - i que va introduir el vídeo art a Espanya ( Miralda - Muntades - Felip Solé - Eugeni Bonet - Remo Balcells - Santi Fort - etc ... )
i El CIEJ ( Centre d'iniciatives per a Joves de la Fundació La Caixa ) - Actualment seu dels estudis de btv a Barcelona.

Entre 1991 - 92 col·labora amb la Fura dels Baus, amb vídeos per el espectacle NOUN i Realitza la Simulació per ordinador de la Cerimònia De Inauguració Dels JJOO Barcelona 92. Una eina que va servir per que els participants, el coreògrafs, els tècnics, els realitzadors de TV entenguessin la complicada narrativa furera i el responsables del COI apostessin per la FURA (un grup que no inspirava massa confiança debut al seu estil "gore") i els donessin tots els medis necessaris per poder-ho fer.

Al 1996 fa el pre- disseny del l'espectacle Veintegenarios de Albert Pla i en realitza alguns videoclips.

Entre el 2000 i la actualitat ha estat desenrolant els elements del PC per poder tenir mes elements tècnics i perfeccionant els acabats. Ara que els ordinadors se han propagat per el mon i el seu us es conegut globalment, es sent mes comprés i gaudeix de que aquestes tècniques s'estiguin globalitzant. Segur que no deu estar gaire d'acord amb el Bill Gates , però encara queda molt per fer ....

Obra poètica:
Guerra als Controladors
Leonora Dada
Nanes de cobrellit
La capsa dels Caramels
Micro històries de Olotilandia

Vídeos:
-Jornades Música Cibernètica i Natura de Jossa del Cadí organitzat per Martí Brunet.
-Inciertos en Gijón.
-Veintegenarios Albert Pla. Carta al Rey Melchor.
-Computer Animació: La Carrera de Hércules JJOO B-92.
-Computer Animació: Mar Mediterrani JJOO B-92.
- Kali2 Copios.
- En destrucció.
- Estruktura Gustavo - Gustavo Adolfo Ropero
- i altres que tinc perduts.

Vídeos Malíssims:
- El Coche de Plástico - Horta de Sant Joan - rodat amb un dos cavalls y els veïns del poble - Assessor tècnic Jordi Benavent.
- El ladrón de Bad-Dog - Protagonista Carles Riba, no es el poeta, aquets es músic i tècnic de so de la BBC.
- El "cuento" de la Navidad - A la Conreria - Badalona.
- Pánico en la casa de colonias - Rodada amb els nens del poble en una hora, a prop de Sitges.
- El Bisne de las Galaxias - Rodada amb Kiku Vidal, Ivon Miralles, J.M. Muñoz Rovira, El Fefe i un citroen groc a punt de caure al riu de Sant Aniol. Artista el Pérez de Banyoles. Exteriors en El Bosc d'en Chicu, a on n'hi ha estàtues millors que les de Dalí, escenes aquàtiques rodades amb les barques a rems del llac de Banyoles. Vestuari horrible.
- El vídeo inexistent amb: Isabel Mateu, Joan Valls, Aniol Valls, els fills de la Isabel, Joan y Marina. La Susanna Orri , El Lauren, la Espe, El Xato, El Josep Olivars, La Anna, La Gloria, Els Punkis, El Jesús, Els del parador de Castellfugit de la Roca de la Garrotxa.
- Escalada a la muntanya de la Reina Mora amb el Jordi Solá i els del refugi.
- Tècnics: Joan Duran, llums. Manel Cutando, disseny. Camara: Josep Poch. Missatger: Antoni Alós. Carles Bertan, Forn Bertan, pastís. Música: Desmanes- BooTooNoo. Atjudant, Luís Artero.
- El Video de mi barrio: Bubo, Miguel Artero, Los capitanes, El de Romania, El de Marroc, El de Pakistan, El Mústafa, que te tres anys. Mi vecina Luisa i la il·legal que frega la escala.

Proyecto parado: OVNI, el extra limitado

Proyectos Actuales:
Trilogía Clásicos Españoles
-El Quixot Català
-La Celestina con Overbooking
-Tolente el Código de Don Vicio


Marcel·lí Miret
marcelinosi@yahoo.es
http://webs.racocatala.cat/quixotcatala