Un pont

Un relat de: apsaroke

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

Dins la foscor, et faig un petó furtiu sota un pont del Sena, al costat de Nôtre Dame.
Com que et poses valenta, i et vols resistir, et lligo les mans a una argolla que penja del sostre del pont, i estiro la corda amunt de manera que toquis a terra només de puntetes. Comences a cridar i t'he de tapar la boca per fer-te callar.
Em dones cops de peu, i perquè t'estiguis quieta, t'apropo al tronc d'un arbre i t'hi començo a subjectar passant les cordes pel teu cos primer, desprès pels peus, et fixo els turmells.
Segueixes volent desfer-te de les cordes, però no et vull deixar pas. Mous el cul, ballen els pits, no pares amb les mans, per lo que segueixo passat-te cordes, ara per la cintura, ara per l'entrecuix, vigilant que estigui ben per sobre de la teva figa un nus, i un altre ben centrat sobre el clítoris, i se't clavi ben bé al mig del forat de cul els nusos que no he deixat de fer.

Et miro els ulls, brillants, no sé si de ràbia, de dolor o de plaer ... i te'ls tapo.

Ara ja casi no et pots moure, però no t'atures i ho intentes contínuament. Veig com s'humitegen els nusos que t'apreten la figa i com movent una mica les cuixes et dones gust.
Veig que ho desitges, cada vegada més, però estàs limitada de moviments i no en tens prou. Així que amb la meva mà, començo a acariciar-te el sexe, suaument a estones i frenèticament a altres moments, i estenc el cercle al cítoris i al cul, i te faig que els nusos t'apretin tant que penetrin dins dels teus forats, i veig com gaudeixes i t'esborrones, i comences a bellugar-te rítmicament, cosa que jo segueixo i amplifico, i t'esvalotes, i et sacseges i gemegues i tanques els punys quan et venen espasmes i t'aguantes perquè no t'he donat permís, però sents que et puja i inclines el cap per demanar-me permís que ja no pots més, i t'el dono, al mateix temps que et frego el clítoris i la figa i el cul encara més fort, fins que tens una immensa escorreguda, a la que en segueix una altre i moltes més, encadenades l'una amb l'altre, que et donen un plaer continuat i mai sentit de tan a dins que t'arriba, fins que quedes exhausta i cedeixes la tensió viscuda i et relaxes i t'abandones a recordar lo sublims que han estat aquestos llargs moments.

Se sent la remor calmada del riu al fons.




Comentaris

l´Autor

apsaroke

2 Relats

1 Comentaris

1358 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor