Un poema sense titol escrit a les 3 de la matinada..

Un relat de: Fada vermella

Diuen que l'alcohol i els nois
ajuden a oblidar l'amor..
I jo sé que no és cert..
El únic que han fet és que escriga açò..

No he trobat cap cosa per a poder oblida-te,
i tampoc he trobat cap motiu important per a fer-ho..
Malgrat que tinc mil motius per no estimar-te,
tots son superats per el simple fet de que t'estime..

I pot ser això ho supera: que tu a mi no..

Comentaris

  • Diuen...[Ofensiu]
    Reguitzellera | 15-04-2007 | Valoració: 8

    que va haver-hi un home que va intentar ofegar les seves penes en alcohol... i va beure i beure fins que es va adonar que sempre suraven al got.

    Beu per divertir-te, no per oblidar. Es més fàcil fer-ho serè.

l´Autor

Foto de perfil de Fada vermella

Fada vermella

148 Relats

279 Comentaris

127194 Lectures

Valoració de l'autor: 9.42

Biografia:
Ara es l'hora vermella dels guerrers.
Marca la cera nova amb dits lentíssims.
Estén-te a terra, acull-me.
Sense el teu foc cap foc no em vivifica.
Retorno a tu i els passos em ressonen
com si inventés camins per dins un claustre.
_____________________________________

Bé.. que diria a de mi: Em dic Laia soc de Xàtiva i m'agrada escriure.
"A cau d'orella
repetim les mateixes
clares paraules.
Torna la vida i torna
la dignitat, la força."
_______________________________________


www.fotolog.com/suuud


R en Cadena

"El senyor Z em va encadenar i jo he passat la cadena a la senyora X i al senyor Y"

(fes clic a la imatge i descobreix què és "R en Cadena")