Un petit plaer

Un relat de: Granota

Quan sona el despertador, la meva ment surt d'algun somni prou plaent per arrencar-me un somriure i començar el dia content. És d'hora i la Núri s'aferra al meu cos mentre em fa un suau petó al pit. Em murmura alguna cosa com "bon dia granota" i m'empeny decididament fora del llit fins que em fa caure. Imitant-la, li dic "idiota!" i se li escapa un petit somriure de la seva boca de pinyó. Avui em toca matinar a mi. Marxo a Madrid per un parell de reunions i per tal d'aprofitar el dia i no allargar-lo amb una nit fora, surto quan encara no hi ha els carrers posat.

Un cop dret, em poso les piles. Em dirigeixo al bany i després de canviar l'oli de les olives em fico a la dutxa.

Recelós de perdre la seva olor, m'ensabono delicadament de dalt a baix. Un cop esclarit salto a fora i em passo la tovallola fugaçment deixant que l'aire m'acabi d'eixugar cada racó de la pell.

Intento mirar-me al mirall que l'aigua calenta m'ha sabotejat omplint-lo de baf. Tocant-me la cara confirmo que m'haig d'afaitar. Obro l'armari del costat del mirall i en trec l'espuma i la Gillette. El baf ja comença a retrocedir. M'omplo la mà d'espuma i la reparteixo per la cara i deixo que estovi tots els racons de la pell.

Agafo la Gillette i la faig córrer per sota la patilla. Plena d'escuma la netejo amb aigua calenta i un cop neta retorno al punt d'inici per fer-hi una altra passada. Mica en mica la barba blanquinosa va deixant pas a una pell fina i lliure de pel.

En mig d'una d'aquestes passades noto una pell tèbia que m'envolta. La Núri, mig nua, m'abraça i em prem el seu cos contra el meu. Em fa un petó al coll i m'agafa la Gillette i sense dir-me res em comença a afaitar. Passa la Gillette delicadament amunt i avall i amb aquest moviment, les nostres pells ballen íntimament i el meu sistema nerviós es satura de plaer. Tancant els ulls, deixo volar la ment en aquest viatge matiner.

Em fa l'última passada i deixant la Gillette sobra la pica m'inclina per rentar-me la cara i treure qualsevol rastre d'escuma. Un cop neta, amb una tovallola nova m'eixuga delicadament. Afaitat, net i sec, les seves mans corren fins la meva cintura i em fa girar a poc a poc.

De les nostres boques encara no ha sortit ni un mot.

Quedem de cara i els nostres ulls comencen a parlar. Ens acostem i noto els seus mugrons ferms que coronen uns pits rodons i suculents. Li volto la cintura tot resseguint-li les calces per acariciar tot seguit l'esquena. Cada cop estem més a prop i les nostres cares comencen aquell ball que tant ens agrada. Sospirs, un petit contacte amb el seu nas, un petó a l'orella,... Sembla que tots dos tenim pressa i ens besem amb urgència però delicadament.

Fruïm una bona estona fins que de cop i volta el mòbil sona i tots dos ens adonem de l'hora que és. En Jordi m'espera a baix. Continuem callats i amb ulls divertits ens fem un últim petó abraçats com si fos la última abraçada, com si fos la primera abraçada.

Encara no hem obert boca.

Em vesteixo i la Nuri m'observa amb aquella carona que tant m'agrada. Amb una carona que transpira tranquil·litat, serenor, felicitat, confiança,... que deixa entreveure que res l'importa si estem junts.

Vestit i amb la motxilla a l'esquena l'agafo de la mà i camino cap a la porta. L'obro, surto i ella es queda al llindar mig nua. Ens fem un petó als llavis i ens acomiadem amb els ulls. Faig dues o tres passes. Paro i em giro.

De la seva boca, de la meva boca: "T'estimo."

Comentaris

  • Petita Felicitat[Ofensiu]
    Palamidessi | 21-10-2007 | Valoració: 9

    Ah! Si sempre fos així... Està molt bé.

  • Baiasca | 19-10-2007

    simplement preciós... :)

    últimament em veig a tot arreu... m'he vist a la porta mig nua...

    m'has dut records!! gràcies ^^