Un Nadal sense tu

Un relat de: Dolça

No sé on ets, ni què fas, però voldria que estiguessis amb mi. Que les teves paraules donessin sentit a les meves, que aquest bes que deses en qui sap quina part del teu cos es fongués amb els meus llavis.
No sé què penses, que somies, però voldria ser al teu costat i somniar amb tu i compartir totes les cabòries del dia a dia fins a unir-nos amb un somriure tendre fins a l'albada.
No ets al meu costat i sento com la meva ànima et cerca en una solitud estranya, com si no entengués el meu sentiment de tristesa. Em falten ales màgiques per poder arribar al teu costat, ni que fos d'amagatotis, ni que fos per l'instant que dura la volva de neu quan cau al terra d'un prat d'herba tendra.
T'enyoro, t'enyoro molt... i em sé impotent. Sé que seràs sempre un somni que difícilment es farà realitat. Sé que passaré un Nadal sense tu, i no saps quant, quant m'agradaria que fos l'últim.
Tancaré els ulls i per un instant imaginaré que ets amb mi i sentiré les teves mans en les meves i els teus llavis en els meus i somiaré que en veu baixa,a cau d'orella, em dius " jo tampoc vull passar cap altre Nadal sense tu".

Comentaris

  • m'agrada molt...[Ofensiu]
    Lídia Raventós Rigual | 08-07-2007 | Valoració: 10

    m'agrada molt els sentiments de nostàlgia que expresses...
    M'ha fet possar en la seva pell i he pogut tancar els ulls i veure una persona desitjant passar el Nadal amb ella...

    Petons!

  • Sareta_16 | 22-07-2005 | Valoració: 10

    Hola, estava per aquí cotillejant i m'ha cridat l'atenció aquest relat...
    És molt bonic, m'ha agradat molt! i més en època de Nadal que és quan estàs amb qui més estimes i aprecies i veig que et falta aquesta persona tan especial per tu.. com ho expresses, oleee!^^
    I el final quan te l'imagines al teu costat die-te que no vol passar cap més Nadal sense tu..
    Que bonic!:) Et seguiré llegint!

  • Quina pena[Ofensiu]
    Shu Hua | 07-12-2004 | Valoració: 9

    EStà molt ben escrit i em transmet una pena gran. Voler una cosa que depèn d'un altre és un rotllo, més val deixar-ho estar. Però literàriament, se'n poden fer meravelles.
    No et llegeixo tot el que et mereixes pel molt que m'han agradat els teus relats. Buscaré més temps.
    Una abraçada

    Glòria

  • Nostàlgia[Ofensiu]

    Sospito que en trobaré força llegint els candidats. Ho dic pel tema. En aquest poema, tanmateix, l'hi has reservat un espai coprotagonista a l'esperança d'un canvi futur.
    Si hagués de fer-hi alguna observació, potser diria que té... un xic massa de dolçor. Si bé tenint en compte l'època i el tema, pot ser un cop d'efecte positiu.
    Sort!

  • Nostàlgia[Ofensiu]

    Sospito que en trobaré força llegint els candidats. Ho dic pel tema. En aquest poema, tanmateix, l'hi has reservat un espai coprotagonista a l'esperança d'un canvi futur.
    Sort!

  • No m'he pogut estar de fer un comentari...[Ofensiu]
    Gorwilya | 02-12-2004

    Diria que és el primer relat que llegeixo teu. M'ha agradat la teva manera d'expressar un "Nadal sense tu", t'ha quedat molt bonic i trist a la vegada...

    Sort i petons!

Valoració mitja: 9.67

l´Autor

Foto de perfil de Dolça

Dolça

22 Relats

89 Comentaris

35788 Lectures

Valoració de l'autor: 9.56

Biografia:
Sóc del Baix Empordà. Estimo i em deleixo per aquesta comarca, barreja de contrastos de mar i muntanya.