Un montre sota el llit

Un relat de: Lois Tarranco

Després de sopar em vaig anar a dormir, estava molt cansada, havia tingut un dia de mil dimonis. La feina estava per sobre meu, m'estava ofegant, estaven en època de grans ventes i no es podia deixar passar cap detall i a mes el meu fill, que era un dimoni.
Em vaig posar el pijama i vaig entrar dins del llit, quin descans, quin relaxament, no m'ho podia creure un dia que estava al llit abans de les dues de la matinada. El son es va apoderar del meu cos i els ulls es van tancar en cinc minuts.
No se quant vaig estar dormida, però de cop i volta em vaig despertar amb una por al cos que em vaig espantar, el pit en bategava amb força semblava que m'anés a donar un atac de cor.
De peu en va semblar sentir un soroll estrany sota el llit, estava amb la por dins meu i no m'atrevia a mirar sota del llit, era un soroll metílic, suau, com de campanetes. No sàvia si ajupir-me per mirar o baixar a la cuina i quedar-me tota la nit esperant que aquell soroll desapareixes. No parava de sonar una cançoneta que em portava records no sàvia exactament de que, però m'era familiar.
Havien passat tres quarts d'hora i com no s'hem passava la por, i el pànic per mirar sota el llit, vaig decidir trucar a la meva veïna, ella era molt atrevida, era molt tard però crec que ho va comprendre. La Laura va entrar a l'habitació, es va posar de genolls i aixecant el cobrellit en aquell moment va fer un crit espantós, jo encara estava mes amoïnada el meu cos es va pegar a la paret d'enfront com un xiclet. La Laura estava cridant. Li vaig donar una puntada suau a l'esquena i va reaccionar.
Es va aixecar i em va abraçar, li tremolava tot el cos, no podia parlar, jo li preguntava que es lo que havia vist i ella no parava de dir:
-Hi a un monstre, hi a un monstre.....
Vaig mirar i la que em vaig quedar com el gel vaig ser jo era ridícul, era una barra de pa que havia pintat el meu fill per l'escola, un monstre per un treball de la classe de dibuix.
I la musiqueta que sentia no era altre cosa que el vent tocant les campanetes que teníem penjades al balcó.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Lois Tarranco

Lois Tarranco

20 Relats

13 Comentaris

26924 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Em dic Marian, tinc 42 anys, m'agrada molt escriure, crec que des de que tenia 4 o 5 anys pensava ser escriptora, escara que sigui un somni. Tinc molts relats, poesia, i escrits de reflexions (com li dic jo).Aquest lloc m'agrada molt, perquè soc de Barcelona, i parlo català, però sempre he tingut problemes al escriure. Això fa que aquí estic aprenen a millorar la meva escriptura en català. Son una persona positiva, vital, somriure, i m'agrada viure la vida intensament, sentir-me viva, i viure com si fos l'últim minut de la meva vida. Espero compartir moltes coses amb tots vosaltres, i també soc una forofa de Edgar Allan Poe, Kundera, Jack London, i sobre tot de Gustave Flaubert.

Crec que la vida esta plena d'il·lusions i no s'han de perdre mai. La meva il·lusió esta dintre meu, i cada dia trec una mica, només una mica pels demès. En els meus escrits tracto de treure tot lo que penso, enyoro, estimo. Això es lo mes important.

Darrera de cada lletra hi ha un sentiment, un crit, un desitjo de que alguna persona escolti les meves paraules, que les senti com jo vull que les senti, amb un amor especial, amb un tracte senzill. com la vida mateixa.