Un mal dia

Un relat de: Francesc Vilajosana Ferrandiz

Un mal dia

Pàgina 470 del teletext de TV1; sorteig de l´ONCE. Número premiat: el meu, m´ha tocat: ja sóc ric. Però vaig a treballar i no ho dic a ningú.
Baixo al bar a esmorzar com cada dia; i a la tele diuen que el Madrit baixa a segona B per oferir maletins als rivals del F.C.Barcelona, dos directius merengues aniran a la presó.Qué bé.
Arribo a l´oficina i m´assec a la cadira, a sobre la taula hi trobo una nota de la Marta que em convida a casa seva perquè vol repassar uns projectes. Em pica l´ullet.
L´amo em fa cridar al seu despatx i m´ofereix el càrrec de director adjunt de la companyia. S´està fent vell.
M´arriba un e-mail de la meva neboda australiana i m´explica que es casa d´aquí un mes, que tornaran altre cop a Catalunya i que està esperant un fill.Li posaran el meu nom.
Ja són les dues del migdia i marxo cap a dinar; al menú avui hi ha costelles a la mel. El meu plat preferit.
Quan arribo a casa, la veïna m´explica que abans de l´estiu que ve, el carrer on vivim serà peatonal. Sense soroll ni motos. Fantàstic.
Obro la porta i em ve a rebre la gata que em llepa els peus i es refrega. M´adora.
M´assec al sofà, em trec les sabates, em dutxo, sopo i quan sóc al llit torno a sentir aquelles punxades i aquell dolor a dins el pit quan m´adono que ella avui tampoc m´ha trucat i potser és veritat que ja no m´estima. En fí, un mal dia...

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Francesc Vilajosana Ferrandiz

18 Relats

8 Comentaris

13307 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99

Biografia:
Aficions : escacs, sortir a no emborratxar-me i llançar el boomerang,Nascut el 30-5-1978 a Súria.Em queda tant per viure !