Un intent de poema... Deixa't anar

Un relat de: Joan G. Pons

Deixo lloc al Lloc.
Deixo la tristor a la Tristesa.
Deixo la joia a l'Alegria.
Deixo al meu al teu.
Deixo el petó a l'amor.
Deixo el pensar pel sentir.
Deixo el tinc a la pobresa.
Deixo la roba a la nuesa.
Deixo la corda a la llibertat.
Deixo la parla al silenci.
Deixo la paraula defensiva per l'escolta receptiva.
Deixo al temps al rellotge aturat.
Deixo anar de pressa per una calma que també arriba.
Deixo el mirar als ulls clucs.
Deixo la notícia desgraciada per la gràcia de la mateixa notícia.
Deixo i ho deixo i ho sento.
Sense cap abandon ni pèrdua.
Deixo i Trobo.

Comentaris

  • Vas cambiant[Ofensiu]
    Ullsblaus1 | 15-10-2008 | Valoració: 10

    però tens el teu estil propi i això està molt bé, com sempre et diré que és molt olriginl les idees et surten del cap i volen cap al full. Deixa't anar.

    Salut i records.

    Mrc

  • Com sempre...[Ofensiu]
    JOANPG | 14-10-2008 | Valoració: 10

    Com en tots els teus escrits aconsegueixes fer pensar.
    Sense fer-se notar, admiro com ens dones lliçons de vida.
    Sigui en prosa o en forma de poema, les teves paraules
    em colpegen l'esperit i em fan fer una mena d'examen de
    consciència. T'ho agraeixo de tot cor. Gràcies amic.

    Una forta encaixada de JOANPG.