UN ESCRIPTOR ARGENTÍ

Un relat de: Rubrip

Com una mà acariciant un braç amb tanta màgia que fa que se t’ericen els pèls, com eixes mirades sinceres que diuen la veritat, com aquell riure tant timid i a la vegada tan atrevit, aquelles cridades només per a escoltar la teua veu, quan recolzava el meu front amb el teu i amb la mà t'acariciava la galta suaument, quan estavem al llit i el silenci, les mirades, el desig i els petons s'apoderaven de nosaltres.

Un escriptor argentí va escriure una vegada aquesta frase... Cada persona que passa per la nostra vida és unica. Sempre deixa un poc de sí i s'emporta una mica de nosaltres, aquesta és la prova de que dues persona no es troben per casualitat.
I passaran els anys i sempre pensaré que va ser una història per no oblidar mai.

Comentaris

  • Hola Rubrip[Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 08-07-2020

    Bona vesprada, et comente que et vaig llegir aquest relat i em va agradat molt. Fou el dia 2 de juliol, i encara no m'has dit res, al respecte. Ja em diràs alguna cosa, quan pugues i tingues temps. Gràcies.
    Salutacions i cuida't. PERLA DE VELLUT

  • Història única d'amor[Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 02-07-2020 | Valoració: 10

    No l'oblidaràs mai,perquè les accions que descrius són per a no oblidar-les, tant com les carícies, com les mirades i els petons. Una prosa poètica amb història.
    "Cada persona que passa per la nostra vida és única", te la repetesc, perquè a mi, en la vida m'ha passat, en la realitat.
    "Dues persones no es troben per casualitat". Jo, a la meua dona, la vaig conèixer en un poble, que no m'ho imaginava mai, que anava a ser meua...Perquè la vaig conèixer en una discoteta, del poble que visc actualment ja fa cuaranta-tres anys.
    Saluts

l´Autor

Foto de perfil de Rubrip

Rubrip

8 Relats

6 Comentaris

2948 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75