Un error immens

Un relat de: Ombrívol
Quan el Doctor Smith aixeca la tapa i extreu la relíquia, imagina que han comés algun error immens . El seu equip ha buscat durant anys el cofre d’Ulisses, on, segons la llegenda, Posidó va amagar l’arma destinada a destruir tot monstre marí que mai arribés a poblar els oceans. El mite relata com Ulisses, al descobrir l’arma, va ser incapaç d’entendre’n el seu funcionament i va decidir depositar-la de nou al cofre amb l’esperança de que algun dia els humans en sabrien activar el seu poder destructor.

Però el doctor i els seus ajudants, reunits a coberta, no hi troben explicació. ¿És aquesta l’arma mítica que podria canviar el destí de tots els habitants dels regnes marins, i de retruc el dels humans? Decebuts, l’agafen amb ràbia i la llancen per sobre la barana. Surant sobre les onades, s’allunya lentament la bossa de plàstic amb la seva dansa macabra.

Comentaris

  • Immens error, sí.[Ofensiu]
    Montseblanc | 08-06-2019

    Doncs sembla ser que sí, que la llegenda era certa i que els homes, com Ulisses, encara no han acabat de captar-ho. Mentre, la destrucció ja és en marxa...
    M’ha agradat, poques línies però molt contingut, barreja la fantasia amb la més crua de les realitats...