UN DIA COM UN ALTRE

Un relat de: atrapasomnis

Avui havia de portar a la meva filla gran al dentista. Aquesta nit, la petita ha tingut tos i s'ha despertat; desprès no volia dormir, i jo no he descansat gaire.

7.30h Avui m'he aixecat cansada, sense piles, com molts dies.....amb els plors de la meva filla de 10 mesos que reclama l'esmorzar.

8.00h. Em truca la cangur dient que no pot venir a buscar a la petita, que està amb grip!! AAAAAAAAAAAH!!

8.30h. A córrer: Primer avís, perquè s'aixequi la gran. Vesteix a la petita, prepara un bibi; segon avís a la gran. Treu-li els mocs a la petita, asseu-la a la trona perquè no marxi escales amunt o avall... Aixeca a la gran, perquè si no, no fem via....engego la tele despertador universal: mira la tele i encara no ha esmorzat, i s'ha de vestir, pentinar. Auxili!!
Em vesteixo com puc, perquè la gran em reclama i la petita plora, perquè mentre jo em pentinava ha relliscat de la trona i ha caigut ( glubs, no l'havia lligat).

9.00h. Ja estem a punt, no? ( parlant sola). Un moment, aquí fa pudor...la petita s'ha de canviar.
9.15h. Bé, ara sí, ja és l'hora justa, més tard no podem sortir que no arribem...

9.40h. Ja som a la visita del dentista, ens fan esperar, la visita és llarga però, quan em demanen la targeta... no tinc la cartera!!
Recapitulem: cartera, cartera, on ets?? Faig memòria i...no pot ser! Me la vaig deixar ahir a la facultat ( vaig anar a comprar-me una aigua entre classe i classe i al tornar la vaig posar en el forat que hi ha a la taula, i això que sabia que me la podia deixar).
Per què, per què???

10'30h. Marxo de la consulta excusant-me, i directa cap a la facultat amb les nenes, faltaria "plus".

11'15h. Arribem a la facultat. La conserge em diu que no li han donat res i m'acompanya a l'aula on em vaig deixar la cartera, miro i remiro, però no hi és.

12.00h. Com la facultat és al costat de l'escola de la meva filla gran, aprofito per deixar-la ( tot i que ella fa una gran marranada, perquè no vol quedar-se a dinar), i jo que la volia portar a dinar a un restaurant...

13.00h.Torno a casa i vaig a la caixa a anul.lar les targetes, desprès a la policia per tal de fer la denúncia i no la puc fer: vine a la tarda que ara tenim molta feina, em diuen. Què!! Me'n vaig assentint i sense queixar-me ( cosa rara ) perquè a la majoria de funcionaris no els pot demanar més.

14.00h.Arribo a casa, la peque té gana, i li he de donar un potito, no hi ha res més. La poso a dormir, tot i que no vol, perquè ha anat fent clancadetes al cotxe.

14.30h.Ara ja no puc fer més. Dinar i fer uns resums que he d'entregar a la facultat.

16.30h Ja hi som. He d'anar a buscar la gran i la amigueta a l'escola a les 17.00h i portar-les a Anglés a 20km, i tornar a agafar el cotxe i cap a la facultat... i estic parlant de les 18h.

Ja no segueixo, perquè s'agobiarien fins i tot les mosques, sí, sí, així és un dels meus dies....però saps què no m'havia passat mai?? Doncs que amb tantes presses... m'he posat les mitges, un vestit, les botes... i m'he oblidat posar-me el tanga!!!!!!!!!!! Ja sé què es un retall petit de roba però, té la seva utilitat. Menys mal que no m'he adonat de res fins que he arribat a casa al mig dia.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

atrapasomnis

6 Relats

2 Comentaris

4305 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Vetlla l'espai de mi que et configura
i així sabràs que mai no s'interposa
entre tu i jo cap llei de melangia.

No et recordo enyorós: t'estimo en una
dimensió de mi que no sabia
potser perquè el teu cos me l'ocultava.

Ara m'atardo amb tu sense tenir-te
pels blaus i verds lentíssims de la tarda
i pels ocres tendríssims del poema.

Míquel Martí i Pol