Cercador
Un bon sopar
Un relat de: Jordi Hill MontesUn trinxat de carn de porc
presentat en diferents mànegues,
daurades amb un precís sobtat
i acompanyades d'uns pebrotets verds,
cuits a l'oli d'oliva,
sota un llit capgirat
de cremós formatge fos,
embolcallat d'un tou
i cruixent recuit
de farina, llevat, aigua...
regat amb un exquisit
extracte de tomàquet ,
oli i la precisa sal.
Tot refrigerat
amb un immillorable
ferment de raïm
del Penedès, rosat,
d'aquest darrer any.
l´Autor
127 Relats
179 Comentaris
103780 Lectures
Valoració de l'autor: 9.45
Biografia:
El meu nom és Jordi Hill Montes.Sòc de Vilafranca del Penedès i pateixo certa dossi de Vilafranquinitis atès que estimo aquest poble.
Sòc obrer tot el dia, i això si que m'interessa.
gempoldi@hotmail.com