un antic poema d'un antic amor

Un relat de: el poeta

Volar amb tu, no pot ser
Somiar amb tu, no pot ser
Besar-te, no pot ser
No, no, no podrà ser

El meu cor diu: a tu
El meu cap em diu: no
Ho anar o no amb tu ?
No vull fer-te mal o..

Si dic si et faig mal ?
Si dic no et faig mal ?
Busco una resposta ara
La puc trobar?

Què he de fer amb tu?
Què he de fer per tu ?
El cap ho el cor faig cas?
L'últim que busco és el fracàs

No t'enfadis estimada
Jo mai te volgut cap mal
No t'enfadis vida meva
Jo només busco menys mal

No trobo la solució
Qui pot resoldre aquesta qüestió?
Hem trencaré em moriré per tu
Però excepte la negació
Que jo crec que n'és la millor



El poeta amb plor als ulls.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer