Un altre dia

Un relat de: satson

Bé... Tornem a començar! I no ho dic com aquell que es posa davant d'un espai en blanc i comença a teclejar, sino que ho dic com aquell que per fi ha trobat altre cop l'equilibri emocional que conforma les nostres vides. Per fi aquell dia que esperava que arribes amb delit (per una part) i amb desinteres (per l'altre) ha arribat. No em feu dir quin dia va arribar ni a quina hora, senzillament sé l'epoca, perque una cosa esta clara, quan fas un canvi no el fas d'un dia per l'altre. És un procés... Però... que us explico a vosaltres!!! si ja sabeu de que parlo. El fet, i seré completament sincer, això es una carta per el meu amor. Sabeu? No heu imaginat mai enamorar-vos d'algú que escrigui i intentar comunicar-te amb aquella persona de forma curiosa i sense que ella se n'adoni? No podria ser en aquesta web? Estar escribint una carta per aquella persona que t'estimes i esperar que l'endema surti un relat publicat signat per la persona amb la resposta del que ara escric? SIncerament li estic comunicant que ja estic millor, que els dies grisos ja no em semblen tant grisos i que els dies lluminosos m'haig de posar ulleres de sol perque sino fins hi tot l'asfalt em sembla clar com un fluorescent.
Pero bé, al que anava. Una història d'amor per internet... Aquell relat que em va robar el cor, i que vaig respondre l'endema en forma de relat (no amb un comentari) i que per "art de magia" va ser tornat a respondre per la persona que jo desitjava... Això va ser pura màgia. Ens vam compenetrar i ens varem anar escribint relats mentre tots els participants de la web ignoraven el nostre amor que tant clar estava en els nostres relats publicats. Uns relats sords per als altres pero que obrien un mon de sentits i sentiments en els nostres cors. Cada dia al matí el primer que feia era conectar-me, esperant un relat seu, un relat que m'alegres el dia i que sense coneixer el seu rostre em fes volar la imaginacio. La volia coneixer, volia saber com era, descobrir la seva fesonomia, els seus trets, volia descubirla en un passeig a la platja notant la sorra roent que es clavava als nostres peus, volia descobrir-la sota un cel estrellat, volia descobrir-la en el llit... Però encara no la conec, encara no l'he descobert, encara estem estimant-nos en secret i esperant i donant temps al temps. Alegrant-nos cada mati de llegir els relats que van destinats a nosaltres, mes que a l'altre gent, i penedint-nos cada nit de no saber quin rostre posar a la persona que apareixera als nostres somnis... T'estimo

Comentaris

  • Aquell dia tan esperat...[Ofensiu]
    brideshead | 18-10-2005

    Hola Satson! Gràcies al teu comentari, que t'agraeixo molt, he vingut a visitar-te i m'he trobat, gairebé per sorpresa, amb aquest second relat teu que, haig de confessar-t'ho, no havia vist fins ara.

    M'ha alegrat molt veure que la tristesa de "Thalassa" ja s'havia esfumat, que aquella grisor malencuniosa i trista, havia desaparegut, donat pas a l'esperança, a la il·lusió d'aquest "Un altre dia"... aquell dia que no saps ben bé quan, només pots recordar-ne l'època"en què va passar, aquell dia que vas recuperar l'anhel i el desig de coneixença d'algú que et va captivar amb els seus escrits, i a partir d'aleshores, es va establir una comunicació espontànea, secreta, plena de silencis per als altres escriptors, però plena de contingut per a vosaltres dos.

    I m'ha agradat molt la forma que li has donat, el desenvolupament que fas d'aquesta il·lusió que et motiva cada dia per engegar l'ordinador i esperar trobar,una resposta que, en forma de relat, t'està acusant rebuda del teu relat anterior.... i així successivament, en una bella espiral que et porta a imaginar que alguna vegada descobriràs la cara d'aquesta persona, els seus trets i.... qui sap? potser l'estimaràs, potser t'estimarà.

    Un bon relat, Satson, molt original i ben portat. La veritat és que em sorpren veure que, des del maig passat, ningú no l'hagi comentat..... però suposo que tots tenim el mateix problema, som tants en aquesta família, que es fa molt difícil fer el seguiment detallat i acurat que voldries fer de tants i tants relataires...

    M'agradaria saber que tornaràs a escriure, perquè els teus dos relats m'agraden. El primer, un lament de tristesa, de desencís, i aquest segon, un bell cant d'esperança i de confiança en les persones i en els sentiments.

    Una abraçada Satson, fins la propera, que espero que sigui ben aviat!

l´Autor

satson

2 Relats

4 Comentaris

1827 Lectures

Valoració de l'autor: 9.33

Últims relats de l'autor