Un 7 de setembre molt feliç

Un relat de: Vesna

Les dues de la matinada. Estic asseguda a l'escriptori amb encens i un got de llet freda. El meus peus descalços noten el tacte del terra també fred.
Sona la ràdio. És l'únic so en el silenci de la nit. Ara mateix hi ha la nova cançó d'Alanis Morissette. M'agrada, de fet tinc algun que altre cd seu. Prenc un glop de llet i miro el penja-robes que hi ha darrere de la porta. El bolso i un parell de mocadors, un negre i un altre vermell fosc. A sobre de l'escriptori els papers que he de dur demà a l'institut, la carpeta amb les coses del bàsquet i la meva gravadora. Hauria de comprar una carpeta nova perquè aquesta ja té uns quants anys però té un gran valor sentimental. La gravadora també és vella però és dels pocs regals que m'ha fet el meu pare en persona.
Un altre glop de llet, sona "chasing cars" i em pregunto que fan la carpeta i la gravadora damunt de l'escriptori si la temporada de bàsquet fa gairebé un mes que s'ha acabat. Realment en part és per certa enyorança d'anar a veure els diumenges per la tarda el partits al pavelló de "La Nau" i en part perquè espero un mail molt il·lusionant que faria que necessités les dues coses.
Un altre glop de llet, observo l'encens consumir-se i ara em pregunto que faig escrivint tot això. De sobte recordo un 7 de setembre molt feliç relacionat amb el mail del que he parlat abans. Un pregó, una foto al mòbil i un llibre signat en són testimonis. Sona "The Corrs" mentre contemplo la signatura plasmada al full de cortesia del llibre i el fullejo, és un dels meus petits tresors.
Un penúltim glop de llet mentre miro el calendari i penso que fa gairebé un any de tot allò i que les coses han canviat bastant per a tots dos però a la vegada res ha canviat perquè ens seguim recolzant mútuament, diria fins i tot que encara més que abans.
Torno a la realitat, són tres quart de tres de la matinada. Em sento molt millor després de plasmar les meves sensacions en el paper. Apagaré la ràdio posaré el got buit al costat de les cendres de l'encens i intentaré dormir. Demà serà un altre dia.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Vesna

165 Relats

329 Comentaris

239388 Lectures

Valoració de l'autor: 9.51

Biografia:
The sea will crowd us with lovers at night
There's nothing like this built today
You'll never see a finer ship
Or receive a better tip in your life