Últimes voluntats (Nàufrags i illes perdudes i XI)

Un relat de: Gabriel Boloix Torres

Escolteu, escolteu-me, escolteu les meves últimes voluntats abans no caigui de pet a l'infern:
Hauria desitjat que la meva vida fos de vi i roses, que fos una orgia constant de satisfaccions, en definitiva de somnis realitzats. Mentre em podreixo lentament, vull escriure les meves últimes voluntats. De res ha servit la quimioteràpia. De res ha servit pensar que me'n podia sortir, que podia ser fort i valent.
Voldria llençar-me d'un setè pis i volar fins l'infinit. Voldria pensar que aquestes últimes voluntats serviran per redimir una part dels meus pecats. Redempció! Redempció abans de convertir-me en no-res. Només em queda l'últim viatge: pujaré en el primer vaixell que em dugui a la primera illa i aprofitaré per agafar un pet de collons! I ballaré amb Bacus. I cantaré cants etíl·lics fins a la matinada. I me'n riuré de tothom i em pixaré damunt les fotos d'aquells que m'han trepitjat, d'aquells poderosos que ens van prometre or, encens i mirra, d'aquells que han menyspreat el meu art. I recitaré les meves últimes paraules:
‘el dia que arribi la gran onada, el gran orgasme disfressat d'èxit, espero que la seva correguda sigui tant bèstia que ofegui tots els orgullosos i prepotents de mena'.
I esperaré el meu últim moment abans de convertir-me en cendres.
Escolteu-me bé: només vull que els meus diners vagin al tercer món, que el meu pis es converteixi en una fundació per a artistes menyspreats i que la meva obra sigui gestionada per la meva veïna que he estimat durant molts anys en secret. Ah, i una última cosa: feu-me el favor de ser feliços!


Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Gabriel Boloix Torres

Gabriel Boloix Torres

84 Relats

8 Comentaris

77996 Lectures

Valoració de l'autor: 9.33

Biografia:
Agraïr a Relats en català que en seu dia publiqués tots aquests textos que vaig escriure ja fa molt de temps.

Agrair-te a tu lector-a que els estiguis llegint.
****
Vaig entrar per casualitat en aquest portal i vaig decidir la primera vegada, com si fos un joc penjar-hi algún text, ho vaig fer sota l'àlies de SRBOTO08.
****
En Gabriel ha publicat una dotzena de relats i poemes en llibres col·lectius, ha format part d'entitats literàries, ha guanyat algún que altre premi i també ha publicat alguna obra a nivell individual. També ha publicat sèries de poemes al portal literari www.Joescric.com

Vet aquí algunes de les meves pàgines:
http://naufragiobrer.blogspot.com
http://escritsdelfum.blogspot.com
http://illadelfum.blogspot.com
www.facebook.com/lilladgboloix

Salut i lletres!!!