Ulls de mel

Un relat de: EliesVF
Sé que sóc una noia única. Atractiva. Sensual. Amb un magnetisme especial que fa que els homes, de totes les edats i condicions, es tombin a mirar-me. Que m’afalaguin. Que em desitgin.

Tota la vida he estat el centre d’atenció. Tot ha girat al meu voltant.

Fins ara.

Fa unes setmanes, va arribar a la feina una nova adquisició i, des que ella aterrà a la sala, les coses van canviar radicalment. Totes les mirades es concentren en el seu rostre, en els seus ulls. Un ulls de color mel extraordinaris. Únics i poderosos. Inquietants.
Riuades de gent vénen de tot arreu per admirar-la. Fan pinya al seu voltant i l’observen, embadalides. En comenten la perfecció, l’exquisidesa de les formes, la magnificència de l’esguard.

La seva presència em resulta enormement enutjosa.

He passat a un segon pla! Jo! Impossible!
Ja ningú no s’adona que sóc allà. Un dia. I un altre. I un altre.
Constantment es repeteix la mateixa seqüència, en una mena de déjà vu aclaparador. Quantitats ingents de visitants passen de llarg i només es fixen en ella. És insultant, intolerable.

Ha arribat l’hora de plegar. Ja no hi queda ningú, a la sala.

Respiro fons. Em fico la mà a la butxaca i premo amb força aquell objecte metàl•lic. M’hi apropo amb pas ferm. Els ulls de mel m’aguaiten. Passo una cama per damunt la tanca. I l’altra. Llavors la miro de fit a fit, amb una tensa calma, posant la meva cara a pocs centímetres de la seva. Trec l’objecte amb delicadesa. El ganivet.

Amb precisió de cirurgiana, li clavo als dos ulls i els hi forado.

Somric i respiro alleugerida. Faig mitja volta, apago els llums i marxo. En sortir per la porta principal, la façana del museu, bellíssima, destaca en la foscor. Tot intentant contenir el rictus de felicitat, m’acomiado del conserge amb el meu pas més sensual. Ell, com sempre, com abans, em repassa de dalt a baix amb una llarga mirada lasciva.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de EliesVF

EliesVF

16 Relats

88 Comentaris

23898 Lectures

Valoració de l'autor: 9.82

Biografia:
Professor de matemàtiques.
Tinc diversos relats publicats a "La lluna en un cove", editorial independent del País Valencià.
Dos dels meus relats van estar nominats als Premis Ictineu 2011 al millor conte en català de fantasia i ciència ficció. (Blanc sobre negre i Laia Deu). Laia Deu va ser finalista.
Guanyador del premi al millor microrelat de terror dins el certamen emmarcat en el festival TerrorMolins 2017.