Ulls de cristall

Un relat de: Guaxinim

Soroll. La gent parla, però jo no sento res. Soroll, i llums que van i vénen, i que paralitzen cada instant, cada segon. I tu que em mires d'aquella manera, amb els teus ulls de cristall; i jo que et miro. I la gent parla, però jo no sento res. Només som tu i jo, i fum; llums; flaixos; música.
Jo et miro, i tu em mires. Sento que bullo. Bullim. M'apropo a tu, i tu t'apropes a mi, i encara ens mirem. Ja ens estimàvem: tots dos ho sabíem. Confusió, desig, amor, en una sola mirada. T'acaricio i t'abraço. M'abraces i et beso. Em beses i et torno a besar. Em mires, i et miro. Som i sentim.
Vull veure les estrelles i me'n prenc una. Et convido: "Prova-la. T'agradarà", i a l'orella: "fliparàs".

.................................................................................................................................

Silenci, ara. Comença un dia amb el cel serè, i un sol modest que sap que serà més fort. Al carrer, tot segueix el seu curs habitual, com si res no hagués passat.
I els meus ulls secs. No he dormit. La calor ha escalfat l'atmosfera i ha enrarit l'aire: veig que, de sobte, tot es desfà en llàgrimes i gotes de sang. Colors barrejats. Llums allargassades. Taques.
Silenci, encara. Tothom s'agrupa, i jo poso un clavell. Sí, un clavell: t'encantaven. Només un clavell, i silenci. La gent parla, però jo no sento res, absolutament res. La carretera plena de vidres, i tu que em miraves, i ara ja no tinc els teus ulls, i em xiulen les orelles. Ni som, ni sentim. Ens besàvem, i ens estimàvem. Et vaig convidar: "sí, només una pastilla." Una pastilla i un revolt. Només un, i silenci.

Comentaris

  • les estrelles, a ull nu[Ofensiu]
    gaia1 | 12-09-2006


    ENHORABONA!!! ACABES DE REBRE UN COMENTARI ENCADENAT!

    Fes clic a la imatge i descobreix de què es tracta

    R en Cadena

  • les estrelles, a ull nu.[Ofensiu]
    gaia1 | 12-09-2006

    Per mirar les estrelles i deixar-se encisar només cal aixecar el cap cap al cel

  • Entre silencis. M'agrada.[Ofensiu]
    dunes | 31-08-2006 | Valoració: 10

    Si he arribat a tu ha estat a partir del comentari que em vas deixar en un dels teus relats. Suposo que si no arriba a ser per això, ni tan sols t'hauria buscat. Rondo oc per aquí. I ara me n'alegro d'haver-te trobat...
    Parles sense dir res, dones pas als silencis, que diuen més que les paraules; tot s'entén. M'agrada. Tot a mitges i tot dit. Sí, m'agrada. I ara, un silenci :)
    Aniré passant per aquí, espero poder-te llegir més.
    Gràcies pel teu comentari.

l´Autor

Foto de perfil de Guaxinim

Guaxinim

2 Relats

4 Comentaris

2426 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor