tu

Un relat de: Bonhomia

teknologiaaaaa...mentides-veritats...microscopis per a microcosmos...gegants de ferro ignorants que "ens volen salvar"... :quanta merda!
però no, en aquest món no hi ha enteniment amb els demés, i jo no sóc cap excepció...on anem? a la guerra bruta, a mentides més grans, i molt més grans que els edificis del futur, si és que n'hi ha
has de ser tu mateixa o tu mateix, no et deixis portar...potser seràs l'àngel que salvi un tros de món.

Comentaris

  • què dius??????[Ofensiu]
    llu6na6 | 11-02-2006

    Jo tinc una filla esquizofrènica i és tan el dolor que no es pot, quasi, ni parlar-ne. Em sap greu el que em dius de l'ingrès a l'hospital, però fas molt bé d'anar-hi i lluitar per la teva salut. venceràs sergi, estem amb tuuuuu. Confia!

    Jo parlo que estic "enamorada...", de la vida, amb el que té de bo i de dolent. Intento d'acceptar-ho tot, TOT! Costa, esclar!

    El caliu que ens podem donar uns als altres és tan que jo diria que és l'únic que ens empeny a no desistir de la lluita.

    Sento que t'estimo molt perquè, potser, comprenc un poc el teu dolor i el comparteixo. Rep tot el meu amor en una abraçada molt tendra. Tingues confiança!

    la teva lluita NO serà en va! Tots t'estimem i estem amb tu!!

    I quan tornis i puguis, ja em diràs, què és per a tu la llibertat? (Vaja pregunta, estimat Sergi)

  • Tens raó Sergi[Ofensiu]
    llu6na6 | 11-02-2006

    la vida, el món estan plens d'incongruències, de disvarats que ens ofeguen.

    Però, tal com dius molt bé, cadascú s'ha d'alçar en defensa d'un bocí de pau i de cel.

    M'agrada el teu esperit de lluita, perquè moltes vegades el que passa és que ens desanimem i ho deixaríem còrrer tot, i no!

    Cal estar amatens i lluitar amb dents i ungles, i paraules! per aquest bocí de justícia que tan desitgem.

    Gràcies per llegir-me i comentar-me, Sergi.

l´Autor

Foto de perfil de Bonhomia

Bonhomia

646 Relats

1852 Comentaris

515436 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
L'armonia commou la selva verge de paratges interexternalitzats mentre els estels ens somriuen dolçament i les nits i els dies es confonen en boira d'un nou color que brillarà per la mare universal que va fer-nos i cerquem cuidar... si és que aquestes paraules contenen cert ressò d'esperança en un món tan difícil i complicat.