Tu.

Un relat de: Marina Prat Tapiz
Una paraula t'ho pot dir tot, una mirada et pot fer somiar, una abraçada et pot fer remuntar, un somriure et pot alegrar el dia, una carícia et pot fer tornar a bategar, un petó et pot fer embogir.



Hi ha qui no espera res de la vida, i hi ha qui ho espera tot, hi ha qui creu en la felicitat, i hi ha qui diu que no existex.

Hi ha qui vol un bon cotxe, una bona feina i una bona llar; hi ha qui vol prestigi; hi ha qui vol poder; hi ha qui vol fama; hi ha qui tot ho vol.

Hi ha qui creu en quelcom millor, i hi ha qui ja no espera res.

Jo... de la vida ho espero tot encara.

N'espero mil petons, mil cançons, i mil olors.

Espero llevarme amb olor d'estiu; mullar-me un dia de pluja; arrebossar-me a la sorra de la platja com si fós una croqueta; que se'm destapin les orelles; descobrir que puc fer un nou soroll amb la boca; vull sentir la teva olor i girar-me de cop i buscar-te.

Vull recordar aquell record; vull seure al revés al sofà i quedar-me vermella; intentar tocarme el nas amb el peu; que la mama em rasqui l'esquena; fer mandres un diumenge al matí amb una pell suau al costat... notar que encaixem mentre t'abraço... espero trobar-te... tu, que encara no saps que m'estimes, tu, que penses igual que jo, i que per tu, les petites coses ho són tot, tu que només vols sentir cada dia i ho vols fer al meu costat, tu que voldràs arrebossar-te amb mi a la sorra i no pensaras que sóc idiota... a tu, que encara no et conec, et prometo una cosa: prometo fer-te feliç.

Comentaris

  • Vullserfeliç,resmes | 26-11-2011 | Valoració: 9

    un relat preciós, m'agrada moltissim.Gracies per fer-me pasar uan estona agradable.:)

  • gamma | 19-11-2011

    Que bonic! M'agradat molt..de vegades la felicitat està en les ximpleries mes petites, i hi ha que saber trobar-la. :)

  • Preciós[Ofensiu]
    Lecram | 16-11-2011 | Valoració: 10

    M'ha agradat moltissim, t'acabo de descobrir...i t'he de dir que m'ha agradat molt :)

Valoració mitja: 9.67

l´Autor

Foto de perfil de Marina Prat Tapiz

Marina Prat Tapiz

14 Relats

20 Comentaris

21595 Lectures

Valoració de l'autor: 9.36

Biografia:
Bé doncs jo vaig néixer a un poblet petit que està al Bages que es diu Santa Maria d'Oló, l'any 93, i als sis anys varem venir a viure a ripoll, fins al dia d'avui.
Aqui vaig guanyar un 1r premi d'aqui a ripoll, que es diuen els premis Joan Triadú, i això em va animar i vaig començar escriure desde llavors, que deuria tenir uns...8 anys diria, mes tard vaig tornar a guanyar aquest premi, aquest cop en tercer lloc.
I a 3r d'ESO, desde l'institut varem participar al concurs de relats que organitza cada any la coca-cola, quedant en segon lloc de Catalunya (que com que el concurs era en castellà no he penjat el relat però algun dia el traduire i el penjare) Tot això m'ha anat animant a continuar escribint, i bé, m'he anat defensant com he pogut, així en petit format.
Sempre intento expressar les meves idees i el que penso, intentant fer reflexionar a les cuatre persones que per casualitat em llegeixin, i que pot ser entenguin la meva manera de veure el món. Sempre intento ser original i no enrotllarme gaire, ja que sóc una persona que m'agrada molt anar al grà. És molt possible que això faci que els meus escrits es quedin en idees però bé... només és una aficció que tinc i que m'agrada compartir.

Això és tot diria, esper-ho que us agradin els meus relats qui els llegiu i us agraire totes les propostes i comentaris que em feu per poder millorar.
Gràcies.