Tu ets el meu secret menys secret

Un relat de: mili mama
Escric, escric i escric.
Escric sense cessar, a les dues de la matinada, a les set del matí, a les sis de la tarda i a la una del migdia...
Ets tu, no pares, no em deixes, te m’has posat dins el cap, tot em recorda a tu, no puc estar sense pensar-te, no puc parar d’escriure’t, ni de parlar-te, de somiar-te i de desitjar passar molts dies al teu costat, amb les nostres estupideses, les nostres aventures, les nostres fantasies...
Alguna cosa especial tens, oi? Si no, com pot ser que em causis tots aquests turments? Explica’m-ho, només amb les teves paraules ho podré entendre.
Mai ningú, ningú, m’havia fet sentir com tu. Mai res, res, em podria fer desitjar, ni sentir-me de la amistat un pres.
Ets tu, com ningú, que fa que la poesia es faci dins el cap, que els meus dits escriguin, que no pari d’omplir fulls, ni de redactar.
No escric només per tu, també és la meva passió, la que rep sentit quan es sobre tu.
Hi ha dies, en que escriuria fins a l’infinit, en els núvols i les estrelles si es pogués, només per tu, només pensant en tu.
Si en l’aire es pogués escriure, tot serien lletres, en que només tu trobaries el sentit. Per tu, serien lletres de paraules que formen unes frases de paràgrafs, que són tot el que sento per tu.
La inspiració: tu. La qui em treu un somriure cada matí, per la qui ho donaria tot, la única cosa que em fa pensar en tot moment, en com poder redactar. Tot t’ho tinc guardat per si mai ho necessitem, per si mai ens enfadem, o distanciem. No t’ho deixaré llegir, no sabràs ni que existeix, serà el meu únic secret, l’únic que no sabràs.
Ningú ho entendrà, ningú; creu-me, el que sento, es únic, ningú ho entendà, ho he provat, però no ha resultat. Així, que tu ets el meu secret menys secret, la única que m’ha fet sentir que sóc jo, per la única per qui això he redactat, per la única per qui està pensat.

Comentaris

  • Benvinguda secret menys secret[Ofensiu]
    nadàlia | 04-05-2013 | Valoració: 9

    Hola, bona nit, com estàs? Com va per aquestes pàgines? Felicitats pel teu primer relat. Escriure per a Tu, és més uns pensaments amorosos que una narració eròtica, encara que l'eros vol dir amor, en grec. és un bon primer pas, o una bona capbussada al mar dels relats. Ens veiem a l'illa!!!

l´Autor

mili mama

1 Relats

1 Comentaris

1582 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor