Trobe a faltar "V.O" (amb Toni Clapés i el senyor Marcel·lí)...

Un relat de: Joanjo Aguar Matoses

TROBE A FALTAR "V.O" (AMB TONI CLAPÉS I EL SENYOR MARCEL·LÍ), "EN GUÀRDIA" I EL "CATALUNYA NIT" DE GASPAR HERNÀNDEZ.
(Carta a "CATALUNYA RÀDIO").
(Sueca (País Valencià), 8 d'octubre del 2005. Joanjo Aguar Matoses).


Títol: Trobe a faltar "V.O" (amb Toni Clapés i el senyor Marcel·lí), "En Guàrdia" i el "Catalunya Nit" de Gaspar Hernàndez.
De: "Joanjo"
Data: Dissabte, Octubre 8, 2005 4:12 am
Còpia cega: info@catradio.com


Sueca (País Valencià), 8 d'octubre del 2005.

Trobe molt a faltar el programa "Versió Original", de Toni Clapés i el senyor Marcel·lí, el programa "En Guàrdia" (boníssim) i el "Catalunya Nit" presentat per Gaspar Hernàndez.

Per favor, feu arribar aquest e-correu a la direcció de Catalunya Ràdio, a aquells que tallen l'abadejo, o a qui puga sentir-se al·ludit per eliminar o canviar eixos programes de la vostra cadena.

Moltes gràcies per tot. I si conegueu personalment a Toni Clapés i el senyor Marcel·lí Virgili (Jaume Nolla), digueu-los que m'ho he passat molt bé escoltant-los durant tots estos anys. Feien un programa superdivertit i superentretingut. T'omplien l'esperit i et desemboiraven una mica la ment. L'humor també és important en la vida. I el seu era molt bo. ALT NIVELL. ALTA QUALITAT HUMANA.
(Feu-los arribar a ells també aquest e-correu, si pot ser, ¿val?).

El programa "En Guàrdia" també em captivava, perquè m'ensenyava moltes coses sobre la nostra història, amb rigor i profunditat, però presentat d'una forma molt amena i emocionant. Durava tota una hora, i mai se'm feia llarg, ni pesat. Al contrari. Quan arribava a la seua fi, sempre em quedava amb ganes de saber més coses i de continuar escoltant les interessants converses d'Enric Calpena i Oriol Jonqueres.
(Per favor, reenvieu-los a ells també aquest missatge).

I, sobre Gaspar Hernàndez, m'agrada molt els programes que presenta. I em sap greu que ja no continue al capdavant del "Catalunya Nit", perquè m'encantava com el conduia.

Bo. Crec que açò és tot. (De moment).


PER CERT, FELICITATS PEL GRAN NIVELL (EN GENERAL) DE LA VOSTRA RÀDIO.

ESPERE QUE ALGUN DIA SIGA LA RÀDIO DE TOTS ELS PAÏSOS CATALANS (o Països Marencs (o Marènia), com li dic jo), I QUE EN ELLA ES CONTEMPLE SEMPRE (I NO NOMÉS EN ALGUNS PROGRAMES) LA TOTALITAT DEL NOSTRE TERRITORI.

(AÇÒ ÉS EL QUE MOLTA GENT ESTEM ESPERANT QUE SUCCEISCA, DES DE JA FA TEMPS, EN UN FUTUR NO MOLT LLUNYÀ).

ELS CATALANS NO SÓN ELS ÚNICS A QUI ELS INTERESSA EL QUE DIEU. TAMBÉ HI HA MOLTS VALENCIANS I ILLENCS QUE US ESCOLTEM, ¿EH?

TENIU-HO SEMPRE PRESENT.


Bo, ens veiem.

Joanjo Aguar Matoses.
_
CARTA MEUA, ENVIADA A RAC1 (RÀDIO ON TREBALLEN ARA TONI CLAPÉS I EL SENYOR MARCEL·LÍ)

Títol: Toni, vaig enviar esta carta sobre vosaltres a Catalunya Ràdio.
De: "Joanjo"
Data: Dimecres, Desembre 7, 2005 5:04 am
A: versio@rac1.net
_
Sueca, 6 de desembre del 2005.

Hola, Toni i el senyor Marcel·lí Virgili (Jaume Nolla), ¿com esteu?

Fa un temps, vaig enviar a Catalunya Ràdio esta carta que us adjunte tot seguit. En ella parlava de vosaltres, de Gaspar Hernàndez, i d'Enric Calpena i Oriol Jonqueres. Em sabia greu no poder escoltar ja més els vostres programes, i tenia ganes de dir-los-ho als directius de Cat Ràdio (o qui talle l'abadejo per allí).

Rita Marzoa em va dir que li havia reenviat la carta a direcció. No sé si algú us la va fer arribar també a vosaltres. Per si de cas, ací la teniu. Fresca com el primer dia.

Records, i que us vaja tot bé. Feu-li passar bones vesprades a tota la gent que us escolta. Jo ara ja no puc. Soc de Sueca (del País Valencià), i crec que per ací no arriba RAC1 (a no ser que tingues accés a internet, que no sempre és possible).

Bo. Fins la pròxima, ¿eh?

Joanjo Aguar Matoses

(PER CERT, ¿TENIU PREVIST QUE RAC1 S'ESCOLTE TAMBÉ AL PAÍS VALENCIÀ. NO ESTARIA GENS MALAMENT, ¿EH?)
_

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Joanjo Aguar Matoses

Joanjo Aguar Matoses

204 Relats

246 Comentaris

248773 Lectures

Valoració de l'autor: 9.30

Biografia:
Sóc de Sueca, poble situat a la Ribera del Xúquer, al País Valencià i, per tant, a Marènia (com li dic jo) o Països Catalans (com li diu la resta del món).