Tres visions

Un relat de: Teresa73

Cada vegada que em noto aquell pessigolleix darrera la nuca, me'n recordo d'aquell dia que vaig obrir la porta i et vaig veure darrera aquelles cares innocents. La frescor que de tu en sortia em va airejar la ment i em va carregar d'una energia que em convenia. Des de llavors que et busco sempre amb la mirada i m'acosto a tu per sentir-te ben a prop. I quan hi sóc, els batecs del meu cor se m'acceleren i les meves paraules se'm paralitzen de tal manera que l'energia que m'has transmès es rebota en el meu interior sense arribar a materialitzar-se en el que jo n'espero.
Ara, el dia que no hi ets, tinc la sensació que m'he deixat alguna cosa, que alguna cosa molt familiar s'ha quedat a casa. I em deleixo per la teva tornada.


------------------------------------------


Cada vegada que noto que té un pessigolleix darrera la nuca, sé que se'n recorda d'aquell dia que va obrir la porta i em va veure darrera aquelles cares innocents. Vaig notar com se li il.luminava la cara i com rebossava de vitalitat. Va començar a parlar amb tothom. I de tant en tant em mirava i em somreia amb alegria com amb una joventut inesperada. Des d'aquell dia, quan arribo, surt a rebre'm i em parla a trompicons. Se'm queda mirant esperant seguir-me la conversa.
Diuen, que els dies que no hi sóc sempre es deixa alguna cosa important a casa...


------------------------------------------


Cada vegada que es nota aquell pessigolleix darrera la nuca, se'n recorda d'aquell dia que va obrir la porta i la va veure darrera aquelles cares innocents. La frescor que d'ella en sortia el van carregar d'una energia que li convenia. Des de llavors que la busca amb la mirada i s'hi acosta per sentir-la ben aprop. I quan hi és, els batecs del seu cor se li acceleren i les seves paraules se li paralitzen de tal manera que l'energia que ella li ha transmès es rebota en el seu interior sense materialitzar-se en el que ell n'esperava.
Ara, el dia que ella no hi és, té la sensació que s'ha deixat alguna cosa, que alguna cosa molt familiar s'ha quedat a casa. I es deleix per la seva tornada.




Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Teresa73

14 Relats

10 Comentaris

12015 Lectures

Valoració de l'autor: 9.71

Biografia:
Teresa Lluveras: professora de música. Escriu textos i lletres de diverses cantates infantils. Petits relats, contes i poemes.
Podeu llegir-ne a www.teresalluveras.blogspot.com