TRES PODERS ARTÍSTICS DIFERENTS

Un relat de: Bonhomia
TRES PODERS ARTÍSTICS DIFERENTS
L’art és quelcom sublim. A vegades net i plaent, a vegades interessat i venut, d’altres esgarrifós i colpidor.
L’art net plaent es basa en la flor de l’inspiració positiva i sentimental, els ulls se’l miren en forma de flor i tota mena d’objectes enclastats pot esdevenir un miler d’enamoraments de la matèria inspirativa i admirable.
L’art interessat i venut és negoci, no s’hi troba reflectit ni en l’esforç ( que no ho ha estat ) de l’”artista”, ni cap sentiment ni adoració, el que pretenem buscar en una forma que no és, evidentment, artística.
L’art esgarrifós i colpidor pot ésser a vegades el millor, farcit de poder de reflexió cap a qui l’admira, ja és una crítica, ja és un consell. Ja és també realitat.
És aquest tipus d’art final dels tres descrits el que cal defensar més, el segon eliminar-lo, i el net plaent per a descansar l’ànima del coratge que qualsevol artista necessita.
Fem art, fem cançó. Però mai ens hem d’oblidar de la nostra pròpia crítica, que ha d’ésser justa amb el món que l’envolta.

Sergi
2 de Desembre del 2016

Comentaris

  • Estic d'acord[Ofensiu]
    olgalvi | 09-03-2017 | Valoració: 10

    Ara mateix estic fent el grau d'història de l'Art per plaer, perquè m'agrada i vull saber i entendre i gaudir. Les teves paraules em semblen molt encertades.
    Salutacions.

l´Autor

Foto de perfil de Bonhomia

Bonhomia

646 Relats

1852 Comentaris

515077 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
L'armonia commou la selva verge de paratges interexternalitzats mentre els estels ens somriuen dolçament i les nits i els dies es confonen en boira d'un nou color que brillarà per la mare universal que va fer-nos i cerquem cuidar... si és que aquestes paraules contenen cert ressò d'esperança en un món tan difícil i complicat.