Tres haikus

Un relat de: Mitjons











Aquest món és una
caca, però una caca és
l'adob per la saó



El porno és un art,
però només si pretén
ser-ho com a idea



Si mai trobes un
núvol que es reconeix bé,
ets esquizofrènic

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer